Volkan bey, geçenlerde kaplatmış çok güzel olmuştu . İstersen kendisiyle bi görüş.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...ml#post1000588
Printable View
Volkan bey, geçenlerde kaplatmış çok güzel olmuştu . İstersen kendisiyle bi görüş.
https://forum.grandepuntotr.com/gors...ml#post1000588
Sogol zafer, güzel olmuş volkan beyin direksiyon, ben orjinali nasılsa öyle yapıcam. Sadece olsun diyorum.Zafer sen ne diyorsun bu diskler konusunda😀
Ali bey orjinal abarth :D takım halinde
Ali bey servisin yönlednireceği yere siz gidin. şunu tavisye ederim kadranın ustundeki şapkayı tutan iki vida var onu sökün normal gün ışığı olan bir yerde deri renkleri ile şapka renklerini karşılaştırın. Yeni deri biraz daha siyah mat gibi olabilir ama güneş gördüğü zaman aynı renk olacaktır. Ama dediğim gibi ikisini yan yana koyup deriyi seçin. Birde iki çeşit deri var biri kapartmalı gibi biride şu an direksiyon üzerindeki gibi. Direksiyon üzerindeki gibi yaptıracaksanız paranızı boşuna yaptırmayın en ufak kot pantolon sürtmesinde bile cizliyor. Kabartmalı olan daha iyi. Direksiyon-vites topuzu koruk hepsnı aynı deri yaptırın takım olsun. Çünkü illaki farklılık oalcaktır buda sizin içinize sinmez. En fazla 100 tl verirsiniz. Birde ben kadran şapkasınıda kaplattırdım çok guzel oluyor tavisye derim. Sefisin deri seçimine bırakırsanız yapacak yer en ucuzu ile kaplar geçer. İlk başta size güzel gibi gelir sonra güneş soğuk sıcak dedimi izler renkte değişiklikler olmaya başlar.
Peki şimdi bu deri için ne demem gerek, ben yaptırmıcagım garantiden yaptırcaklar.arayıp söyliyeyim ona göre yaptırsınlar
sonuç olarak onlar söküp gönderirler eğer gönderecekleri yeri söylerler ise deriyi orda siz kendiniz beğenmek istediğinizi hatta deri de fark çıkarsa bence cıkan farkı ödeyip yaptırın. Çünkü habire sök tak iyi bir sey değil.
Yok o sorun degil de volkan bey , derinin tam isimi ne şimdi ,yaptıracakları yeri biliyorum da ben gidemem işten dolayı en azından söylerimde Ona göre yaptırsınlar.
deri ismini bilmiyorum ama telde en kalitelisini ve kabartma gibi deri varmış üzerindeki gibi düz istemiyorum derseniz anlarlar gibime geliyor. Benım yaptırdığım deriye alman malı demişlerdi. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.