14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: Dunlop lastik

burak saygili
    bsaygili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Standart Dunlop lastik

arkadaslar merhaba
    arabamin modeli 1.4 fire. Sorunum su yokusta arabayi patinaj cektirmeden kaldiramiyorum, lastiklerimin markasi dunlop, sanki pek tutunmuyormus gibi geliyor bana. Kista geliyor bir kar lastigi almak sart oldu ama bu lastikten sikayetci olan baska bir arkadas varmi onu merak ediyorum...

gökhan kalkan
    gökhan_gp01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Akdeniz Mavi
    Plaka
    01 j* 77*
    Edilen teşekkür: 12

benim araçtakide dunlop aynı sorun bende de var lastikten kaynaklanıyor lastiklerimi değiştiriyorum jant yapma vakti geldi

OĞUZHAN ÜLGEN
    MACHINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EF 3797
    Edilen teşekkür: 22

Arkadaşlar lastiklerinizi değiştirecekseniz yumuşak hamurlu olmasına dikkat edin.Continental,mıchelın olabilir.Ben contınental kullanıyorum çok memnunum.

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

kar lastiğini bilemem ama kuru asfalt için konfor isteyene toyo performans isteyene pirelli öneririm...

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

bendekilerde dunlop (175+65+15) 27 bin km kullandım. bir oto dergisinde görmüştüm bizim lastikleri 2003 yılı yeni üründü.. sessiz ve ıslak zeminde kendiini övüyordu. aslında pek de kötü sayılacak bir lastik değil.. bana göre iyi bir lastik.. en önemlisi rampada kalkarken hiç pati sorunu yaşamadım.. pati sorunu sorunu yaşamak aslında lastikden kaynaklanmaz.. daha çok yolun tozlu-ıslak-yokuş-aracın yük ve yükün denge merkezi ile alakalı. birde kullanıcı.. lastiklerimi daha cuma günü 185-60-15 michelin alpin a-3 kışlık lastikleri ile yeni değiştirdim.. onlarla kıyasladığımda o kadar da kotü olmadıklarını gördüm.. malum michelin piyasanın en iyisidir diye bilinir. gerçi kıyaslama adil olmadı biri kışlık biri dört mevsim.. hatta dunloplarda geçen kış ankaranın karlı buzlu yollarında güzele yakın sonuçlar verdi benim için..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Ahmet Hakan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jkn20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34jkn20
    Edilen teşekkür: 157

Alıntı bsaygili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar merhaba
    arabamin modeli 1.4 fire. Sorunum su yokusta arabayi patinaj cektirmeden kaldiramiyorum, lastiklerimin markasi dunlop, sanki pek tutunmuyormus gibi geliyor bana. Kista geliyor bir kar lastigi almak sart oldu ama bu lastikten sikayetci olan baska bir arkadas varmi onu merak ediyorum...
    Aynı dert bende de var;ama şu an için değiştiremiyeceğim.
    Ama en kısa zamanda bu dunloplardan kurtulmam gerekiyor.

Alp BELGEN
    Alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 326

bende de dunlop var. Ben memnunum.

Faruk TUZLUOGLU
    faruktuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    26 PN 877
    Edilen teşekkür: 166

arkadaşlar, arabanın ön kısmı hafif kalıyor! lastik ne olursa olsun motor kuvvetli olduğundan patinajı kesmek zor!

ozgur ozder
    curse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 0

dunlop tan uzak durmak en iyisi kısa vadede iyi bir lastik olsada uzun vadede çabuk yıpranıp
    en ufak su birikintisinde aracın arkasını kydırıyor veya patinaj çekmeye sebebiyet veriyor..
    bende ne yazıkki dunlop var ve en kısa sürede değiştireceğim...

nihat yeşilyurt
    nyesilyurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 .........
    Edilen teşekkür: 35

bendede dunlop var. bende memnun değilim.özellikle yazın çok ses yapıyor. eski türk filimlerinde araçlar kalkarken pati çeker ve ses gelirdi.aynen o ses.sadece kalkışta deği direksiyonu çevirdiğimde , viraj döndüğümde hep o klasik pati sesi..nitrojen bastık lastiklere ama yine değişmedi...

levent müldür
    xfree37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

Ben DUNLOP SP WINTER SPORT M2 MS - 175/65 R 15 84T kış lastiği aldım Kastamonu'dayım şuan iyi gözüküyor, orjinalleri yazlık Brdgestone B250 idi çok fazla ses yapıyordu. Ama Dunlop, bence bu lastik güzel özellikle yağışta kuruda sert fren ve kalkış denedim iyi tutunuyor gibi gözüküyor henüz karda deneme şansım olmadı kar yok!

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

Alıntı x37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben DUNLOP SP WINTER SPORT M2 MS - 175/65 R 15 84T kış lastiği aldım Kastamonu'dayım şuan iyi gözüküyor, orjinalleri yazlık Brdgestone B250 idi çok fazla ses yapıyordu. Ama Dunlop, bence bu lastik güzel özellikle yağışta kuruda sert fren ve kalkış denedim iyi tutunuyor gibi gözüküyor henüz karda deneme şansım olmadı kar yok!

kardeş ne kadara aldın.. bunu biraz anlatırmısın..
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Ahmet Hakan
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. jkn20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34jkn20
    Edilen teşekkür: 157

Yağmurlu havalarda;özellikle azyağışta arabanın gitmediğini hissedebiliyorum.
    Sanki tekerler boşa dönüyor.Lastikleri en kısa zamanda değiştirmem gerekiyor.

levent müldür
    xfree37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4

4 adet aldım adeti 100 ytl aldım peşin tabiki, zaten dunlop,fulda,sava bunlar goodyear'ın yan ürünüymüş bende orada öğrendim. Diş desenine aşağıda verdiğim adresten bakabilirsin
    Oto Lastik ve Çelik Jant Lastix.com|Kış Lastikleri-175/70 R 14 Kış Lastikleri-DUNLOP SP WINTER SPORT M2 MS - 175/70 R 14 84T
    bu arada yukarıdaki adres diş desenini görmen için aldığım ebat 175/65r15 bu ebatı var. Unutmadan lastikle 150 km/h kadar çıktım, lastik uğultusu yada diş hırıltısı yok bence güzel memnunum michelin 185 ytl fiyat demişlerdi iyiki almamışım. umarım yeterli bilgi verbilmişimdir.
    Konu xfree37 tarafından (22/11/2007 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: ebat

15. Bu mesaj için teşekkür edenler: