Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kesinlikle.anladığım kadarıyla aracınızı yıkamaktan keyif alıyorsunuz siz de.Biz de kendi çapımızda takılıyoruz.Sırf uğraşalım diye kaporta olarak bitik bi araba aldık inanır mısınız? Şimdilerde pişmanlığı çökse de tabii.Daha çok ürün ve teknik var.Aslında bu pasta cila işlemleri taş çatlasa malzeme dahil (tek arabaya düşen malzemeden bahsediyorum) 50 liraya patlar siz yapsanız.ama işçilik çok değerli ve saatler sürüyor, tecrübesizlik te zarara sebep olabiliyor.Netekim, öğrendikten sonra her iş güzel.Yazın sonunda bizim uygulamalarımızı görür beğenirsiniz umarım )
Arabam ve akademik çalışmalarım dışında başka vakit geçirebileceğim uğraşım yok. Farklı şeylerle meşgul olma ve zihnimi dağıtma ihtiyacı hissettiğimde arabayla uğraşıyorum Bizimkisi amatörce bir meşguliyet. Bahsettiğiniz şekilde pasta-cila işinde profesyonelleşecek kadar vakit bulabilmem maalesef pek mümkün değil. Anca ki arıtılmış su bulup yıkıyorum, kendimce özen gösteriyorum. Yaz sonunda yapacağınız uygulamaların sonuçlarını merakla bekliyor olacağım