Ben yaklaşık iki ay önce serviste bu ürünü gördüm fiyatı 130tl idi 5 kapılı model için olanı.Arabama takılsa nasıl olur diye uzaktan baktığımda içime sinmemişti beğenmemiştim.Ayrıca fiyatıda pahalı gelmişti bana o yüzden taktırmadım.
Benim aracimda var ve çok hoşuma gidiyor...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
konu dışı ama park ederken 2 arabalık yer işgal edenlere ben çok kızıyorum.
insan biraz düşünür, diğer arablar nasıl park edecek felan die.
sana yapılmasını istemediğini sende başkasına yapmamalısın.
ben park ederken yanımdaki araca çok yakın olmamaya çalışırım, kii, adam arabasına zorlanmadan binsin.
yada çok uzak olmamaya çalışırım, kii, çok yer işgal etmeyeyim belki yanıma başka birisi gelmek isterse ona engel olmayayım.
hoşkalın.
hort
ne oldu şimdi çıta iş..femolide fln varmı
var onda sanırım..sahibindendede vardı 80 liraydı sanırım
onrky
1.4 starjet 95hp
arkadaşlar ben kendi aracıma kapı çıtalarından aldım 65 TL'ye henüz monte etmedim çünkü boyamasını yapacağım malzemelerimi aldm sanırım bu hafta boyasını atıp iyice kuruduktan sonra takacağım...isteyen arkadaşlara aldığım fiyattan gönderebilirim...
arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama kapı çıtası alan var mı resim koya bilir mi birde beyaz renk varmıdır.
şimdi servise aradım elinde yok muş siparişe de kapalıymış
Kapida cita olsa da olmasa da vurduklari yer bende kapi kolu hizasindaki, kaportadaki cizgiye denk geliyor.. o yuzden bende kapi citasinin fazla bir ise yarayacagini sanmiyorum... bu arada aracim linea ve cita yok...
Ama benim aklimdan gecen soyle bir uygulama...
Citayi asagi takmak... sol tarafi sag kisima, sag tarafi da sola,,ters ve asagi... biraz olsun marspiyerdeki ayakkabidan kaynaklanan cizikleri bastirir..
Eklenti 32222
Konu timbaz tarafından (09/10/2015 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
nerden alıcaz bu çitayı gittigidiyorda199 TL. Daha uygun bir şekilde bulamaz mıyız kalite farkımı oluyor acaba. Resimlerdeki güzel. Yada boyayıp gönderirler mi acaba
Daha ucuza var... markaya gore
https://www.sanalpazar.com/Fiat-Line...k__isp49030514
Omsa marka sanirim
bitane buldum oda fiyatı bütün sitelerde aynı 199 tl
gövde rengi olsa daha güzel aslında
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri