:))
walla genelde aynı yerden ama .
zaman geliyor aynı aldığım yerden alakasız biryerdeyim alıyorum mecburiyetten :)
sisinki hangi istasyondu acaba
Printable View
:))
walla genelde aynı yerden ama .
zaman geliyor aynı aldığım yerden alakasız biryerdeyim alıyorum mecburiyetten :)
sisinki hangi istasyondu acaba
Ali bey şöyle söyleyeyim ben de aynen bahsettiğiniz gibi belirttiğiniz markalardan şaşmazdım ve hep bilindik özellikle fiat aracım olduğu için anlaşmalı yakıt markasından aldım ama yakıttın markasından değilde sanırım aynı yakıt istasyonundan almadan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bazı yakıt istasyonlarının yakıt depo temizliği düzgün yapılmıyor ve filtreleri tıkıyor o yüzden ben hem markayı hem yakıt istasyonunu değiştirdim tabi ki bilindik markalar tercihimizdir ama siz genede farklı bir istasyondan almayı deneyin derim tabiiki yinede bu taktir sizindir,benim ki sadece bir fikir verme amaçlıdır.Çünkü benim sorunum şu an çözüldü.
ben şu an lokoilden alıyorum taraftar kartla yakıt indirimli geliyor ,benim yakıt almam ve aracın silkeleme sorununu yakıt alımında farketmem tesadüfi oldu bende artık ordan almaya devam ettim ama tabiiki bilindik yakıtları almada fayda var ancak şöylede bir durum var şu an yakıttan dolayı bir sıkıntı yok,ama benim kanaatim yakıt istasyonunun yakıt deposunun temiz olma durumu yoksa yakıt markası çokta fark etmiyor ama denemişken farklı bir yakıt markası denerseniz en azından birşey kaybetmezsiniz farkı anlarsınız.
değerlendireceğim teşekkür ederim gökhan bey
Rica ederim Ali bey ,bu 1.4 fire motor aracın silkelenme sorunu aslında zamanında benim de sorunumdu bir ara sanırsam bende foruma bu konuyla ilgili konu açmıştım.Çözüm bazen kendiliğinden oluyor bende tşk ederim kolay gelsin .
44500'te aldığım araç sabah ilk kalkışlarda titreme yapıyordu.
Normal sıcaklığa ulaşınca kalkışta titreme OLMUYORdu.
Aşırı yoğun trafikten sonra ise kalkışlarda ısınmadan dolayı titreme oluyordu.
Detaylı inceledim.
**Sabah balata ısınana kadar olan titreme, balata yüzeyindeki yanıktan kaynaklanıyor.
5-10BIN km sonra bu düzeldi.
Bu birinci seçenek km'den bağımsız, balatayı yakın zamanda yakıp yakmamanıza bakıyor.
** Aşırı trafikten sonraki titreme ise, zaten tüm araçlarda manuellerde vb olan birşey.
Çok ısınan balata genleşiyor, kavrama noktasında sıkıntı yapıyor ve titeme yapıyor.
BU ikinci seçenek genelde belirli bir km'nin üstünde balata inceldiği zaman oluyor.
Dualogic baskı balatayı yetkili serviste yaptırıp ta fiyat ve memnuniyet hakkında bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim...aynı sorunları yaşıyorum (silkeleme)
Merhabalar siz bu sıkıntıyı 2015 te cozmussunuz
Ben 2021 oldu çözebilen yok soğukken silkelenerek
Takir takir kalkıyor forumu ezberledim nerdeyse.. saygılar