ben de de uzun yolda düşüp şehir içi yükseliyordu termostatı değiştirdim düzeldi hocam..müşürden de olabilir..
Merhaba arkadaslar
2 hafta once kaza yaptim su radyator ve fan degisti. Kaloriferi actigimda hararet dusuyor. Termostat bozulmus dediler degistirdi ustam hala sorun devam ediyor. Ne dir sorun yasayan varmi? Ne yapmam gerek ?
ben de de uzun yolda düşüp şehir içi yükseliyordu termostatı değiştirdim düzeldi hocam..müşürden de olabilir..
kesinlikle termostatla beraber müşürde değişmeli 1 hafta önce her ikisini değiştim aracım düzelmişti
senin aracında arızalı olan termostat değil müşir arızalı
termostatı söktüklerinde bakmadılarmı çalışıp çalışmadığına
hararet müşirini değiştirirsen sorunun düzelir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
termostat değişti ise müşürüde değiştirin , değişen termostatta arızalı olabilir.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Merhaba arkadaslar termostatla musir birlesik degisti fakat hala sikiinti devam ediyor. Cozum yok hala. Baska neden olabilir bu sikinti.?
Termostat 100 tl behr 75 Tl iscilik
geçen sene ben behr termostatı 75 80 mi ne o fiyata almıştım işçilik 50 aldı tanıdık usta..uzun yolda ve şehir içi hararet hiç kalkmıyordu..
Arabanız diesel mi benzinli mi ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
merhabalaraynı sorun bendede var valla. aracım 2008 dizel albea. termostat dediler müşür falan hepsi değişti bakıldı ama sorun bulunamadı. tamirci söyledi bu sorunu servis bile çözemiyormuş. Fiat ın kendisi bile bulamıyormuş. Nasıl olucak bilmiyorum. Yardımcı olursanız seviniriz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri