bu sizin bildiklerinizi keşke fiat servisinde çalışan ustalarda bilse.
Printable View
bu sizin bildiklerinizi keşke fiat servisinde çalışan ustalarda bilse.
Punto kullanmadım ama stilo da aşağı yukarı aynı sistemdi stiloda frene hafif basıp devreden çıkarır resume tuşuna basıp tekrar devereye sokardım resume tuşunun devreden çıkardığını görmedim büyük ihtimalle güncelleme sonrası normale dönen bir sorun gibi bu çünkü çalışma prensibi su anki hali.
:D:D:D Ya hiç sorma kendimi sorgulamaya başladım (şaka şaka). :D:D:D
Evin kapısını kilitledin mi, elektirik fişlerini çektin mi diye sorsan net cevap veremem yaptım mı acaba diye donarım, hatırlamam, gider kontrol ederim. Ama bu öyle değil o kadar eminim ki yemin etsem başım ağrımaz derler ya öyle. İki gündür elim ayağım karışıyor cruise control RES ile devreden çıkmadığı zaman o kadar refleksleşmiş.
Ben de hep buna şaşırıyorum. Bir değil, iki değil ne zaman gitsem bir bilinmezlik bir anlamazlık sanırsın servise değil markete gitmişsin. Bir ayda belki 100lerce araba geçiyordur ellerinden ama verdikleri cevaplar sizi tatmin edemiyor, hatta nasıl olurda buna cevap veremiyor diyorsunuz. Araçların özellikleri, parçaların ne işe yaradıkları ve aracın neresinde olduğu konusunda bile eksiklikleri var.