Herkese selamlar pazartesi günü bodrumda aniden bastıran yağmur bizlere zor anlar yaşattı yollar kapandı görüş mesafesi düştü trafik tıkandı....asıl konu ise tam yağmurun başladıgı zaman çok acil olarak dışarıya çıkmam gerekti vede çıktım varacagım vere çabuk varmak için ana yola girdim girmez olaydım yolun altından dere geçiyor nasıl olduysa sular dereden değilde yolda akmaya başlamış acelemde var artık sular kaldırım mesafesini geçmiş yükseliyor suya girdim puntom çok kötü bi şekilde zorlanmaya başladı nerdeyse ön farın hizasında puntom gitmiyor duramamda önümde volkswagen transporter kaldı onu geçtim benzin istasyonunu girdim 1-2 dakıka bekledim acelem var suya tekrar daldım yine zorla gidiyorum en sonunda çıktım varacagım yere vardım işimi hallettim eve döndüm sabah aracı calıştırdım bi ses gelmeye başladı debriyaja basınca zaten tahmin ettim debriyaj rulmanından diye 1-2 gün böyle kullandım sonra servise gittim gösterdim debriyaj rulmanı dediler garantiden değişecekmiş bide doblalarınkiyle aynıymış pazartesi günü servise bırakacam sanzuman aşağıya inecek