Selam arkadaşlar uzun süredir forumda aktif değildim çünkü askerdeydim, Allah'a şükür kazasız belasız Vatani görevimizi tamamlayıp geldik. Geldik ama gelir gelmez direksiyon su koyuverdi yani benimde başıma geldi konu ile ilgili yazılanları okudum ve yeni konu ve tartışma yaratmak değil amacım sadece nasıl bir yol izlemmem konusunda bana yardımcı olmanız. Bugün serviste bakıldı ve direksiyon motorunun değişmesi gerektiğini söyledi usta ve fiyatıda 1600 tl. serviste bunun kronik bir sorun olduğunu aslında ücretsiz değişmesi gerektiğini anlatmaya çalışsamda anlatamadım ve eve döndüm. hemen fıat çağrı merkezini aradım konuyu anlattım ve sağolsun hanımefendi bana döneceklerini söyleyerek yardımcı oldu. sizce şimdi ben gelecek cevabı mı beklemeliyim yoksa biryerden bu motoru bulmalımıyım? bulduğum taktirde usta değiştireceğini söyledi. bu arada aracımın garantisi bitti ben 2 . sahibiyim ama aldığımdan beri bakımlarını serviste yaptırdım. Sizce ücretsiz değiştirirlermi ? nasıl bir yol izlemeliyim?