arkadaşlar sürücü koltuklarımızda bulunan alçaklık ve yükseklik ayarı ile ilgili şöyle bir sıkıntım var; koltugu en yüksege yakın bir mesafeye yükselttiğimde; gerek koltuga oturup kalkarken, gerek ani fren yaparken sanki ön takımdan ses gelir gibi koltuktan lak luk sesler geliyo ve koltukta hissedilir bir boşluk meydana geliyor. mekanizmayı aşagıya indirdigimde bu sesler tamamen azalıyo ve koltuk sapasaglam oluyo. sanırım mekanizmayı yüksekttiğimde gevşiyor ve bu sorun meydana geliyo. servise danıştım ama bana 400 tl civarı fiyat verdi ''komple mekanizma degişecek'' dedi. bende sonrasında herhangi bir döşemeciye gittim ve bana mekanizmada hareket eden kollara baglı perçin oldugunu bu perçinin zamanla gevşedigini ve çözüm olarakta perçini kırıp tornacıda aynı ölçüde yeni bir perçin yaptırarak sorunun çözülebileceğini söyledi. acıkcası aracı ilk aldıgımda bu sıkıntı fazla yoktu ama güngeçtikçe artmaya ve rahatsız etmeye başladı. daha önce bu sorunla karşılaşıpta çözüm olarak uygulanmış yöntemi benimle paylaşırsanız sevinirim