Ben dediğiniz gibi yaptım arızalanın yerine cc kollu olandan aldım 300TL idi sanırım, artı olarak 60-70 lira işçilik ile hem yerine taktırdım hem hat çektirdim hemde cc yi aktifleştirdim.
Şimdi aracım da cc var.
Printable View
Öncelikle cevap için teşekkür ediyorum bana çok faydası olacak.Servis bana fiyat söylemedi,çok yoğun olduklarından henüz kendilerine erişemedik fakat araç servis bakımlı olduğundan telefonda %50 sini karşılarız dediler.Bu arada ben CC li sinyal kolu ve airbag sargısının 250 lira olduğunu bilmiyordum,250 lira bana uygun geldi açıkçası.Yukardaki yorumlarda 300-400 gibi rakamlar geçiyor.250 liraya bulursam servisle hiç muhatap olmak,alır takarım cc li kol.
Size özel mesaj atmaya çalıştım ama gitmedi.
Kusura bakmayın,dövizdeki değişimlerden dolayı fiyatlar biraz uçmuş.
otoya baktım kol 300 kapağı ise 30 lira olmuş.3 ay önce ben araştırırken kol 250 kapak 30 liraydı.
parça nosuyla veya kendi şasi numaranızla çevrenizde ya da sanayide bilinen parçacılardan telefonla fiyat alabilirsiniz.kapağın fiyatı değişmez de kolu daha uyguna bulma şansınız var.
Ya da servise ben cc li kol takmanızı istiyorum derseniz (hiç sanmıyorum ama bi şansınızı deneyin,bana yapmadılar) belki %50 indirimle piyasadan daha ucuza gelir ama hiç sanmıyorum.
Geçen hafta İtalyaya mail atılmıştı,genel merkez parçayı ücretsiz vermedi,sonra sağolsun servis danışmanı Özden beyin iyi niyetli çalışmalarıyla fiyat bugün dönüş yaptı,parça fiyatı 646 liraymış..%50 si 320 tl ediyor,+50 lira da işçilik vererek bana toplam maliyeti 370 lira olacak..
Ne dersiniz yetkili serviste yaptırayım mı yoksa sanayiden 100-150 lira daha aşağı fiyata mı yaptırayım?
O paraya hız sabitleyicili kol taktırılır ne gerek var servise
Hocam ben buradan almıştım. +olarak birde kapak alman gerekiyor.
https://www..com/urunler/index.php?r...0ve%20h%C4%B1z
Şu an kapakla beraber 330 lira fiyatı,100 lira da taktırma ve aktifleştirme tutsa,430 a malolur.Aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız 100 lira daha verilip taktırılabilir.