Sessiz ve fiyati uygun olan nokian midir arkadaslar takip ediyorum konuyu degistircem bende aracin uzerinde lassa atracta var bildiniz beton lastik gurultusu cok yere de tutmuyor hic yalniz cok saglam sanki omurluk yapilmis:D
Printable View
Sessiz ve fiyati uygun olan nokian midir arkadaslar takip ediyorum konuyu degistircem bende aracin uzerinde lassa atracta var bildiniz beton lastik gurultusu cok yere de tutmuyor hic yalniz cok saglam sanki omurluk yapilmis:D
Su an kış sebebiyle Petlaslarimi taktirdim. Her gun ayni hizla gectigim yoldan bu sabah gecerken araba kaydi. Ulan Petlas dedim içimden.
Detay olarak da Nokiandan sonrada asiri gürültülü geldi. Cok sertlesiyor bi muddet sonra. Nokiandan memnun olmamin sebebi(yazliklar icin konuşuyorum) sessiz ve fiyatina gore gercekten cok uygun. Ki Nokian firmasi Nokia'ya ait olup Finlandiya markasi ve kis kosullarinda cok iyi verim alindigi söyleniyor. Ki fabrikasi Rusyadada var ve Rusya sartlarinda bayagi tutulan bi lastikmis.
Ben de isterim bi Continental, Goodyear ya da Michelin almayi ama 200lira vermek var 140 lira vermek var.
Nokian benim babamin oglunun degil kimsenin hayatiyla oynamak istemem ama Petlasla karsilatirdigimda ayni fiyatta bariz ustun diyebilirim.
Size kalmis hocam saygilar
Bende Goodyear Vektor 4 Sesans kullanıyorum. Ses dışında oldukça memnunum. Yaza doğru Goodyear E.Grip Perf. 91 V almayı planlıyorum. 185.65.15 Ses ve yumuşaklık konusunda tavsiye eden çok.
Her kullanışımda daha bir sessiz geliyor araç :) biraz plasebo etkisi de vardır mutlaka ama kesinlikle iyi bir lastik ses ve konfor açısından. biraz daha alıştığında yol tutuşu, fren performansı da artacaktır. Yağmur yağsa onu da test edeceğim ama yağmıyor... Islak zemin performansını da çok beğenmişler testlerde.
Kesinlikle Petlas yazlıkta kışlıkta petlas kullanıyorum. Arabayıda agresif kullanan birisiyim daha birkere bile olsun beni acaba da bıracak bir kayma yapmadı. Birkerede hayatımı kurtardı ağvada 110km hızda viraj içinde çukura düştüm ama baya sert bir çukura düştüm aracın dengesi bile bozuldu ve lastiğim balon yaptı ki normalde orada patlasa yada yarılsa ilk ormanda ki ağaca girerdim. Janta bile zarar verdi ancak lastik patlmadı onuda gördükten sonra güvenlik açısından petlası tercih etmeye devam edeceğim tavsiye de ederim
3 yildir petlas kis lastigi kullaniyorum. Karda ve buzlu yolda da kullandim. Hic arabanin girmedigi karli yola ilk ben girdim. Tutunmasi gayey iyi. Hic patinaja dahi dusmedim. Fiyatina gore tercih edilecek bir lastik. Elbette daha iyileri vardir ama fiyatı tercih edilme sebebidir.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi