sağolun
geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlar teşekkür ederim
araçı aldığım kişi araca servisin dışında kimsenin müdahalesi olmadığını beyan ediyor bakalım yarın her şey ortaya çıkacak
Printable View
aracın bakımlarını yapan zicirlikuyu servisinin müdürü Hakan Tokmak beyle görüştüm bazı servislerdeki gibi camura yatmayıp insan hayatını tehlikeye atamayacaklarını ve bu tür konuların üzerinde dikkatle durduklarını çok önemli bir hata olduğunu bu hatayı yapan kişi yada kişileri tespit edip iş akdine son vereceklerini söyledi ...
servisin hatasını kabul etmesi sevindirici, ancak bu hatayı yapan kişilerinde işinden olucak olması her nekadar üzücü olsada sonuçta söz konusu olan insan hayatı olduğu için mutlaka bir yaptırımı olucaktır, problemin hallolmasına senin adına sevindim....
Hatalarını kabullenmesi güzel ama işçi için gerçekten zor bir durum ama hayat hiçbirşeyden önemli değil !!!
VALLA GECMİŞ OLSUN . BU BUYUK HATAYI YAPMAMALARI LAZIM. TABİ İŞÇİ ARKADAS ÇİN hepimiz üzüldük..
Sorunun çözümü yolunda büyük adımlar atmışlar..Helal olsun zincirlikuyu birmot'a..
Sorumlu arkadaşın işini kaybedebilecek olması elbette üzücü..
Bir iş bırakılır diğerine başlanır...
Ama Hakan'ın başına bir şey gelseydi ne yapılacaktı...
İnsan hayatı bu kadar ucuz değil...
Sevisin kararını sonuna kadar destekliyorum...
Bazı hatalar insani vasıflar(dikkatsizlik,dalgınlık,unutkanlık vs. vs.) yüzünden bile yapılsa bir yaptırımı olması lazım...
Burada müşteri memnuniyetine önem veren servisleren övgü ile bahsetmemiz, bazılarını ustamız değil dostumuz saymamız ne kadar normal ise yanlış yapanı yermemiz de o kadar doğru diyorum ben..
Daha nce de söylediğim gibi tekrar tekrar geçmiş olsun..Sorumlu arkadaş için üzgünüm ancak ona da geçmiş olsun eksik yaptığı iş bir insanın hayatına mal olabilirdi...
büyük geçmiş olsun..
hatayı çözen zincirlikuyu birmota ve çalışanlarına teşekkür ederim