--GNS-- Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaslar fiat kabul etmiyor garantiden degismesini, tas geldigine dair idda ediyor (arabanin icinde ben vardim ama neyse) bende tas gelmedigine dair idda ediyorum ama bugun kaskoya haber verildi ve cam kaskodan degisecek... bilir kisinin soyledigi sey kucuk bir tas gelmistir sen fark etmemis olabilirsin bu yuzdende cam tavanin kirilmis olabilir dedi!!! bu kadar kucuk birseyle cam kiriliyorsa benim can guvenligimi nasil saglayacak bu cam tavan!!! benimde cam patladiktan sonra ruzgarlik yada sineklik nasil diyorsaniz havaya kalkti. bende bu neden boyle olur dedim bilir kisiye, cevap veremedi bunun bir suru nedeni olabilir dedi... buarada arabamda subwoofer var bundan dolayida kirilmis olabilir dedi bende cam patlatmak oyle kolay degil dedim ama bilir kisiler illa kullanici hatasi oldugunu soyluyor!!! benim hobi olarak kullandigim vosvosumda (1974 model) bu tesisatin 3-4 kati muzik sistemi var onun cami bile patlamiyor ama puntonun 2006 model arabanin cam tavani 400 wattlik bi subwooferla patliyor demesi beni cok guldurdu ve bunun ustune insan sesiyle bile cam patliyor dedi arkadas en cokta buna gulerim insan sesi ancak kadehi kirabiliyor ve bununda olmasi bayag zor birsey bunun discoveryde belgeselini izlemistim... bu cam tavan bu kadar kolay sesle kirilabiliyorsa bunu nasil seri bi uretim arabaya koyabiliyor fiat!!! beni tatmin edici hic bir cevap veremedi o arkadas!!!
@alper saolasin kardes... yapilabilecek birsey var sen bu isin daha icindesin bu konu hakkinda fiatla konusursan cok sevinirm...
herkese cevaplari icin tesekkur ederim...
resimleri en kisa zamanda koyucam kusura bakmayin resimler icin...