Bu söylediğinizi otomatik olarak yaptıramazsınız ama Ankara'dan sonra trip B'yi sıfırlarsanız, o noktadan sonra aldığınız yolu görebilirsiniz. Tabii bu sırada trip A işlemeye devam edecektir.
arkadaşlar benim aracımda trip A ve trip B diye iki seçenek var bir sorum var şöyleki;
şimdi diyelimki istanbul ankara arası trip a nın ölçmesini istiyorum, ankaradan sonrada trip b nin devreye girmesini istiyorum bunların arasındaki geçişi nasıl yapıyoruz?
Bu söylediğinizi otomatik olarak yaptıramazsınız ama Ankara'dan sonra trip B'yi sıfırlarsanız, o noktadan sonra aldığınız yolu görebilirsiniz. Tabii bu sırada trip A işlemeye devam edecektir.
Ne tripcan arabaymış bizimkilerde arkadaş![]()
şöyle yaptım a ve b yi aynı anda sıfırladım şimdi ikiside çalışıyor yanı değerleri ikiside yazıyor yaniben sadece a çalışsın istiyorum b hiç çalışmasın onu nasıl yapacağım.
birde anlık yakıt tüketimi --- bu şekilde hiç kıpırdama yok onu bulamadım hangisidir o anlık yakıt tüketimi ingilizce menüde?
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri