Maleseff :(
Printable View
Walla bnde gittim bgun servise fotograf cekip merkeze yolladilar . Bakalim yarin naabicaklar... Aslinda servis elemani cok hevesli yardimci oldu bende sordum dedim sen cok heveslisin yaptirmaya temsilcide bana - ben bu isi yaptirirsam parca parasini tofastan biz alacagiz o yuzden dedi ve torpidonun tamaminin degisecegini fiyatininda 3200 tl oldugunu soyledi.
3200 tl kım cebınden verır :) enayi derler adama. sonuçta kronik bir hata. valla ben dün gittim servise fotoları çektiler yolladılar bakalım ne sonuç çıkacak. orada bir müşteri vardı benımde gecen sene aynı sorundan yapmadılar okadar ugrastım yapmadılar dedı. valla dedım yapmak zorundalar yapacaklar gerekırse mahkemeye verırım dedım tabı o arada fiat elemanıda duyuyor bizi :)
Yusuff bey tel no verebılırmısınız bendede aynı sorun varda
Bendede aynı sorun var 2011 punto evo dynamic bana % 50 ödeyebiliriz 1200 tl siz vericeksiniz dedi fiat genel merkez ,
ne yapabilirim ,nasıl bir yol izliycem bu kronik bi sorun belli yani
Bir soru da ben sormak istiyorum. Bu değişim sırasında airbag ile ilgili herhangi bir değişim söz konusu mu? Aracımı satacağım ve satmadan önce göğüsü değiştirirsem ve airbagte bir değişim olursa satışta problem yaşarım. O yüzden bu değişimi yaptıran arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Dün aradım bende malesef olumsuz cevap geldi. Aracın servis geçmişi olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söylediler!!!
Degisim yaptiran arkadaslara birsey sormak istiyorumm benim degisim olacak fakat servis benden iscilik istiyor
Sizce ne yapmaliyimm 270tl +kdv
Valla oyle hocamm tan oto
Arkadaslar bugun cagri merkezinden aradilar aracimm parca ve iscilik ucretsiz olarak halledilecek hakkimizi aramasak 300tl odeyecektikk
benim araba 2011 punto evo aynısı oluştu serkan sonuç ne yaptırdınızmı...
2011 punto evo göğüs çatlağı sorunu benide mahvetti...servisten olumlu yanıt alıp ücretsiz yaptıran arkadaşlar yol gösterin....:(
Bu ariza nasil oluşuyor yavas yavas iz olarak meydana cikip catlamami oluyor yoksa birden mi catliyor
o duruma göre değişiyor. önce şişip çatlama olabiliyor, şişmeden çatlama olabiliyor. güneş altında fazla bırakmak zararlı bir durum mesela, çatlamayı hızlandırıyor. baskı uygulayarak silmekte buna neden olabiliyor. bu işi konyada orjinalinin aynısı yapan bir arkadaşımız var. forum üyelerine özel indirim uygulamakta. yolunuz düşerse tavsiye ederim. iki yıl önce yaptırdım gayet memnunum. https://www.karabayotoestetik.com/po...catlak-tamiri/