Voltaji uygun ampul sectiginize emin misiniz? Uygun tipte takmak lazim. Cogu zaman marka seciyor puntolar. Iyi ve kaliteli bir sey takin olmazsa sistemi kontrol ettirin
LG-D802 cihazımdan gönderildi
S.a. Arkadaslar. Yanmayan iki stop lambasinin ampullerini degistirdim. Su an yanar vaziyetteler ama ariza lambasi da yanar oldu? Nedendir acaba? Ve ariza lambasi bu sekilde surekli yansa herhangi bir zarari var mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Voltaji uygun ampul sectiginize emin misiniz? Uygun tipte takmak lazim. Cogu zaman marka seciyor puntolar. Iyi ve kaliteli bir sey takin olmazsa sistemi kontrol ettirin
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Pas sökücü sprey de kullanabilirsin. Ben pas sökücü ile temizletmiştim.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
plaka lambalarını kontrol etmeyi unutma![]()
Bende aynı hatayı alıyordum ilave olarak sola sinyal verdiğimde sol fren lambası flash ediyordu
Soketi sprey ile temizledim düzelir gibi oldu tekrar söktüm soket üzerinde pinlerin geçtiği yerde fazla boşluk olduğunu fark ettim arayı kapatıp tekrar topladım şimdilik sorun yok
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri