Herkeze Slm arkadaşlar.
Bilgilerinize ihtiyacım var . 2009 Fire Fun 1.4 lpg araımda sirkeleme oluyor. benım arıza örnegın 2-3 vıteste giderken 2500-3000 devirde ayağımı gazdan cektıgımde once one bı yıgılma sonra devır kademe kademe duserken 2000-1500 arasında ozellıklede 1500 devırde 3-4 kere kut kut kut vuruyor sonra rahatlıyor. bırkac aydır da boyle. bujı bujı kablolarını degıstırdım zaten. boyle oluyor dıye bı motor ustasına goturdum kelebek temızlıgı yaptı gene aynı. sonra baska bı aractan kelebek bozuktur dıye başka taktık geneaynı sorun devam etmekte. motor takozlarıda baya yıpranmıs onları da degıstırdık. enson artık motorcu bılgısayara felanda baktı bı arıza cıkmıyor. arabanın tesısatına bırde beynıne baktırmak gerekıyor dedı. Enteresan olanıda sehır merkezıne gırıyorum 15-20 dk gıdıyorum dur-kalklar oluyor tabıkı sonra araba normale donuyor. stop edıyorum ısımı bıtırıyorum arabayı tekrar calıstırdıgımda sorun tekrar nuksedıyor.
forumda bazı arkadaşlarında böyle sorunları oldugunu gordum acaba otomatık jıgle, bobın bobın kablosu felan yazmıslar. sorun hakkında bır bılgısı olan varmı
arıza ıcın adapazarında bu sorun ıcın goturebılecegım bı servıs , tavsıyesı olan bı arkadas varmı ?