Aklıma ilk gelen Akü..
Merhaba arkadaşlar, dün garip bir olayla karşılaştım. Seyir halinde iken gösterge paneli kendi kendine gitti ve 2 sn sonra düzeldi arkasından airbag arızası verdi. Kontağı açıp kapadım airbag arızası uyarısı gitti. Aynı olayı bu sabah yine tekrarladı ama kendine gelmesi uzun sürdü en az 5 km gitmişimdir, sonrası düzeldi saat sıfırlandı. Saati menüden düzelttim şimdilik sıkíntı yok gibi, sebebi ne olabilir bu arızanın ?
Aklıma ilk gelen Akü..
ilginç bir arıza eğer akü yeniyse göstergeye giden kabloda yada sigortasında kısa devre olabilir saatin sıfırlanması ilginç çünkü
Şarj dinamosu yeterli derecede şarj etmiyorsa eğer akünün 5 ay önce yenilenmiş olması da bir şey ifade etmez. Belki bozulmak üzeredir. Bu yüzden de akünün ömrü azalmıştır kısa sürede.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bu arıza için yetkili servise gittim sigortala ölçüldü, makineye bağlanıldı sorun gözükmüyordu, akü kutup başı sökülüp takıldı göstergeler çalışmaya başladı body ile ilgili olduğunu düşündük sonuçta elektronik aksam şuan sorun yok gibi. Böyle bir arıza ile karşılaşan arkadaş olursa kutup başını söküp takmayı denesin...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri