15 gaz nedir? 1500devir mi demek istiyorsun acaba?
Ihtimaller;
Yakıt pis
Filtreleri değiştir
Bujileri kontrol ettir
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar bugün Tokattaydım. Yokuşta aracı park ettim. Sonra tekrar aracı hareket ettirdiğimde vites birde 15 gazın üstüne çıkmadı yani gaz yemedi, düze çıkana kadar öyle gittim.yine aynısı oldu. Bu aralar aracın sesi sanki boğuluyormuş gibi.... Ve yokuşlarda çekiş problemi yaşıyorum.
Not: Araç Benzinli...
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
15 gaz nedir? 1500devir mi demek istiyorsun acaba?
Ihtimaller;
Yakıt pis
Filtreleri değiştir
Bujileri kontrol ettir
LG-D802 cihazımdan gönderildi
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Buyuk olasilik buji
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
debriyajını kontrol ettir derim
Bugün aracı özel serviste bilgisayara bağlattım, hata vermedi. Usta test sürüşü yaptı, debriyajda bir sıkıntı yok ve arabada da sıkıntı yok dedi. Ama ben bilirim kendi malımı, performans ve çekiş bayağı düştü. Acaba buji ve kabloları mı değiştirsem?
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
Debriyaj balatası olmasın ?
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
debriyaj olsa kalkışta geçici bi çekiş sorunu yaşanır ama anladığım kadarıyla kalkışı başarıyla yapıyor, dip gaz verince eskisi gibi çekmiyor...
Yakıt pis olabilir ama aklıma direk bujiler geldi.başka bir serviste bir kere daha baktırın derim..
C2105 cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri