tuhaf bir sorun.. kapının iç döşemesini söküp öyle hareket edin.belkide kapı dışından yada çevresinden geliyordur.içten geldiğine eminmisin?
Arkadaşlar sürücü tarafında bulunan camı aralayıp açık gezerken camdan tık tık ses geliyor. Sanki cama içeriden bişey değiyor. Camı tam açıyorum geziyorum ses yok kapıyorum ses yok ama yarı açık gezerken ses yapıyor neden olabilir sizce? Bu ses tam kulağımın yanında iyice uyuz oldum bu sesten artık. Ustaya götürdüm kapı döşemesini açtı baktı cam ve krikosu sağlam mekanizmada bir sorun yok dedi. Silikon sprey aldım sıktım bi fayda etmedi. Sıcaklarda başladı camı aralamaktan nefret eder oldum camı tam açmak istemiyorum kapalıda kavruluyorum kaç gündür araçta. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
tuhaf bir sorun.. kapının iç döşemesini söküp öyle hareket edin.belkide kapı dışından yada çevresinden geliyordur.içten geldiğine eminmisin?
Aşırı olmayan ama buna benzer sesleri bazen bende duyuyorum Bir çok Linea da duydum bu sesi. Ortak kullanılan malzemeler var neticede muhtemelen kronik bir sorun. Emre'ye katılıyorum, döşeme sökülü halde kullanıp sesin tam yeri tespit edilebilir.
seronet.blogspot.com
Aynı problem bende de var. Cam kapının içinde bir yere çarpıyormuş gibi ses geliyor.
Bu hafta sonu döşemeyi komple söküp tek tek içerideki parçalara bakıp gevşek olan parçaları sıkıcam yada sürtme çarpma yapan parçalara yapışkan sünger yapıştırıcam. Gelişmeleri buradan yazarım.. O kadar da önemli değil aslında ama sinir bozucu, keyif kaçırıyor.
Camın değdiği kenardaki raylara silikon sprey sıkın ses büyük bir ihtimalle geçecektir. Ayrıca kapı fitillerine de bu işlemi yapabilirsiniz.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri