Sayfa 1/2 12 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Dualogic yardim ve imdattt!

abc abc
    drmvd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 6

Standart Dualogic yardim ve imdattt!

2007 model grande punto 1.4 fire dualogic aracim henuz 42000 kmde. simdiye kadar elektronik kontrol unitesi 550 ytl , otomatik sanziman suportu 500 ytl , sanzıman onarımı 150 ytl gibi masraflar cıkardı.
    Son olarak tekrar yag kacagı olup yolda kalınca( arac hareket halindeyken 5. vitesdeyken bosa gecti ve gaz almadı. Sağ seride guc bela gecebildim) tekrar servise cektirdim. Aracin sanziman robotunun tamamen degismesi gerektigi soylendi ve bunun bedeli ''4300tl''
    Boyle sacma sapan bir otomatik vitese boyle sacma sapan bir fiyat?
    Aracim suan serviste fiat musteri hizmetleri ile gorustum , cevap bekliyorum.
    Bu konuda yardimlariniza ihtiyacim var. Aracin garantisi coktan bitti. dualogic robotu degistiren cok fazla kullanıcı varken fiat yine camura yatacaktır.
    Forum sitesi olarak birbirimizin bu tur problemlerinde fiat musteri hizmetlerini toplu olarak mail yagmuruna tutmak ise yarar mı?

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

bu şanzumanı millete otomatik miş gibi lansa edip
    millete robotlu yani elektrohidrolik kontrollü bildiğiniz normal şanzumanı kakalayıp
    milletin canını yakmaya devam eden fiat ı kınıyorum
    ilk çıktığında da yazmıştım şimdide yazıyorum
    almayın dualogic puntoyu dert sahibi olursunuz

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

3. Bu mesajı için 2 kişi GP COSKUN'ye teşekkür etti:

abc abc
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

4300 tl. dusundukce kafayi yiyorum.

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

bende her zaman diyorum bırakın dualogic i tüm yarı otomatik şanzımanlardan uzak durun...
    Keyif BMW'Dir...

abc abc
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

arkadaslar yaptık bir hata, bilemedik , fiat a guvendik. Ne yapabilecegim konusunda yardima ihtiyacim var.

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

zamanında bende bi hata yapıp aldım. aldığımın ilk ayında arıza yapmıştı. garantiden hallettik. ama şimdi ne garan ti var, nede sorun var. maşallahı var saat gibi.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

geçmiş olsun hocam duyunca şok oldum 4300 lira nedir yaa lada samara al bitane eşşek gibi bin hocam yaptırma boşver bu nedir çıkma bak hocam en iyisi..

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

FPT

abc abc
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

manuel vitese donusturulebilir mi?

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

çözüm yine fiat müşteri hizmetlerinde .bi şekilde üst yöneticilere ulaşıp indirim için ısrar etmeniz gerekiyor. robot değişirse uzunca bir süre sorun yaşamassın. zaten garantisi de olur yeni takılacak olanın. burada tek sorun 4.300 tl olan fiyat...
    bir de nazik davranmak gerekiyor çok oynamaya gelmiyor sanırım bu dualogic oyuncak...
    Konu reddragon tarafından (18/08/2011 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir.

Caner Atasever
    swimmer_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

bu kadar kötülemeyin şu an kullandığımız 2 araç da bundan önceki aracımızın biri de yarı otomatikti ondan önce yalnızca tam otomatik vardı zaten. yarı otomatik olanlar maşallah hiçbir sorun çıkarmadı henüz eskisi corsa idi sorunlu dedikleri easytronic vitesti hiç bir sorun çıkarmadı sattık sattığımız kişiye de sorun çıkarmadı abimin 207 2Tronic aracı var 2010 maşallah o da sorun çıkarmadı (2010 olduğuna bakmayın acayip kullanılıyor) yeni aldığımız evo da dualogic hiçbir şikayetim olmadı. inşallah da olmaz herkesin kendi tercihi ancak bana sorarsanız bunca zaman boşa uğraşmış insanlar manuel vites ile tabi ki herkesin kendi düşüncesi ama yalnızca sorun çıkanlar yazdığı, sorunsuz kullananlar yazmaya gerek duymadığı için kötüymüş gibi algılanıyor. büyük çoğunlukla kullanımla alakalı oluyor.

hepinize iyi akşamlar dilerim.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

abc abc
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

Ust duzey yetkililere nasıl ulasabilirim?

Adınızı düzgün giriniz. Soyadınızı düzgün giriniz.
    projist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 43

biraz şans biraz kullanımla alakalı. sonuçta elektronik aksam bunlar. mutlaka sorunlu üretim çıkacaktır. alındığının ilk birkaç ayı sorun çıkarmayan araçların zannetmiyorum ki ileride büyük sorun çıkarsın. kullanım ile alakalı olabilir mi? otomatik viteslerle manueli çok oynamamak gerekiyor sanırım. bir ara yokuşta oynuyordum çekişten dolayı, onu da bıraktım çok şükür. üretim hatası ise kaç yaşında olursa olsun yapılmak zorunda sanırım ama uzun süre uğraşmak gerekiyor ve üretim hatası ise 4 bin TL için uğraşılır bence. geçmiş olsun, umarım en az maliyetle düzelir

ali Türkmen
    onn.off - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Granit Gri
    Edilen teşekkür: 774

2007 grande punto 1.4 dualogic active modeli sıfır.dan-79.000 K.M kadar en ufak bir arıza hata veya uyarı bile vermedi defalarca hor kullandı elle vites değiştirdim hiç bir sorun yaşamadım . Ve 79.000 K.M arkadaşıma sattım şu anda 110.000 K.M de ve hala tık yok.
    Şimdi ise 1.4 dynamic punto evo dualogic 12.270 K.M yine aynı ne bir hata ne bir arıza nede bir pürüz var birakın arızayı daha arabadan bir gıcırdama sesi bile gelmedi
    sayısız start&stop kullandım eco mod kullandım vitesi manual kullandım asla sorun yaşamadım
    Tek rahatsız oldugum durum klimanın 1..2..3 viteste iken uuultulu motor sesi 4..5 vitesten sonra motor sesi normalleşiyor sanırım oda butun puntolarda var normal bir durum
    Fakat klimayı düşük hızda açınca uuultu motor seside gidiyor
    Sizler neden bu kadar sorun yaşıyorsunuz bunu çözemiyorum
    punto evolution

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Alıntı onn.off Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2007 grande punto 1.4 dualogic active modeli sıfır.dan-79.000 K.M kadar en ufak bir arıza hata veya uyarı bile vermedi defalarca hor kullandı elle vites değiştirdim hiç bir sorun yaşamadım . Ve 79.000 K.M arkadaşıma sattım şu anda 110.000 K.M de ve hala tık yok.
    mesajınla moralimi düzelttin kardeşim,teşekkür.

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

istisnalar kaideyi bozmaz arkadaşlar
    2006 model olup cıty arızası yaşamayan araçlarda var
    şimdi cıty arızası kronik değilmi diyeceksiniz
    dualogic için fiyat neden ar-ge çalışması yapıyor madem sorun yok
    yada servislere bir sorun bakalım kaç adet dualogic satıp kaç adet arıza kaydı açmışlar

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Mvd arkadasım tofas fıat genel mudurlugu ıstanbulda sende ıstanbuldasın gıt gorus derım vede daha once yıne bu yarı otomatık sanzımanında tamırler degısımler olmus daha oncekı bakımlarda gereklı onem gosterılmedıgı ıcın veya arızanın tam olarak gıderılmedıgı ıcın arızanın buyumesıyle ortaya cıkan bır sorun olabılır dıye bastırırsan belkı ındırım alınabılır sana nacızane tavsıyem tuketıcı hak ider arastır ıllakı butur bır sıkıntı vardır veya sıkayetvar sıtelerınden bır bak
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

abc abc
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

hala bu kadar degisim yapılan arac piyasada varken istisnalar kaideyi bozmak demek yanlis bir dusunce. dualogic vitesi kesinlikle cok hassas kullandım kullanım hatası olmadıgını dusunuyorum

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı onn.off Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi ise 1.4 dynamic punto evo dualogic 12.270 K.M yine aynı ne bir hata ne bir arıza nede bir pürüz var birakın arızayı daha arabadan bir gıcırdama sesi bile gelmedi
    sayısız start&stop kullandım eco mod kullandım vitesi manual kullandım asla sorun yaşamadım
    Tek rahatsız oldugum durum klimanın 1..2..3 viteste iken uuultulu motor sesi 4..5 vitesten sonra motor sesi normalleşiyor sanırım oda butun puntolarda var normal bir durum
    Fakat klimayı düşük hızda açınca uuultu motor seside gidiyor
    Sizler neden bu kadar sorun yaşıyorsunuz bunu çözemiyorum
    yani yalanmı soyluyorlar

Ümit Coşkun TURUCA
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı drmvd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hala bu kadar degisim yapılan arac piyasada varken istisnalar kaideyi bozmak demek yanlis bir dusunce. dualogic vitesi kesinlikle cok hassas kullandım kullanım hatası olmadıgını dusunuyorum
    yok yok yazdığımı uanlış anlamışsın
    ben istisna olarak arıza yapmayanları kast ettim
    yani aynı fikirdeyiz

abc abc
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz

bozulmayanlarınki istisna, dogru soyluyorsun.

Sayfa 1/2 12 SonSon