bağlantı hızında mı problem var acaba 38400 de
merhaba arkadaşlar daha önce palio aracıma elm 327 ve ecuscan ile bağlanabiliyordum fakat şu an aynı kablo ve programla bağlanmak isteğimde ilk önce com 8 hatası verdi programdan comportu seçince bu gitti yerine ecu ion failed geldi bu cihazı modifiye etmeden bağlanılabilinir mi yoksa illa modifiye etmek mi gerkir ben mi yanlış yapıyorum bişileri.
![]()
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
bağlantı hızında mı problem var acaba 38400 de
modifiye gerekli diye düşünüyorum.
heves geldi acaba fiat ecuscan la mı alakalı 2.6 versyonunu kullanıyorum versyonlamı alakalı birazdan italyancayı sökücem heralde![]()
başka bir araçta marea palio v.b deneyin o na bağlanıp aynı pc ile size bağlanmıyorsa modifiye etmek lazım. google faulty elm diye aratın modifiye için..
yok mu elm327 kullanan
Modifiyesiz ooarak puntoda kullanamazsın toprağım modifiye etmen ya da kablosu var 3 renk ayrı ayrı ondan tedarik etken gerek. Ayrca birde içinde r14 dğye bir direnç vardı onu alman lazım. Bağlantı hızında problem yok. Programın veriyonu da etkilemez diye düşünüyorum.
Konu halils2 tarafından (07/05/2014 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
tmm dır halis hocam yarın kablo şemasnda değişiklik yapıcam direncide alırım
teşekkürler.
çalışmalar devam ediyor...
![]()
kolay gelsin dağıtmışın ortalığı
Bilmediğim için soruyorum,acaba bu bahsettiğin ELM 327 ve Fiat EcuScan ne işe yarıyor?
çözene kada devam ilgili direnci söktüm pinlere bağlantıları yaptım yine hüsran pc den ve fiat ecuscandan port bağlantı hızı ve özellikleri nelerdir kullanann arkadaşlar
38400 com portu bilgisayar hangi com u tanıyorsa onu seçecen. Örnek bilgisayar üstüde com 5 ise sen de ecu scandan com 5 seçecen bir de tek noktadan yani bpdy motor gibi yerden siviçleri değiştirerek deneyecen
Cihaz ne zamandır sen de bilmiyorum ama r14 direnci üzerindeyse zaten puntoya bağlanmıyor. Direnç söküldükten sonra motor kısmına bağlanıyordu sanırım. İstersen gönder bir de ben deneyeyim programda veya ayarlarda sıkıntı var mı yok mu diye emin oluruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri