5W40 Castrol Edge kullandım, ondan hemen sonra da petronas 3000 5w40 kullandım.
Zerre fark hissetmediğim için yine bu yaz petronas koyacapğım ;)
Printable View
Müsaden olursa senden bir ricam var abi, aracın sesli çalışacak mı diye bür kaç defa daha bu yağı kullanırsan bana dönüş yapar mısın? Teknik konularda detaylar benim için önemli farlı tecrübeleri severim ve tecrübe edeni de dinlerim. Tahminimce edgeden sonra koyduğun yağ bir müddet daha böyle edge kalıntılarıyla gidecek sonra koyduğun yağın özelliklerinle çalışacak bu arada aracın ilk çalışmasını özellikle 3 4 gün yattıktan sonraki çalışmalarının eskiye göre sesli mi aynı mı sessiz mi gibi değerlendirirsen ve bizi bilgilendirirsen çok memnun olacağım. Neden diye soracak olursan, daha önce yazmıştım ama aracımı ilk aldığımda 10 40 elf , 2 ncü yağ değişimi magnatec 3 ve 4 ncü yağ değişimleri edge 5 40 olarak yaptım var edge e kadar ses kademeli olarak azaldı. Şimdi aracım 10 gün de yatsa ilk çalıştırmada ses 3 5 saniye anca sürüyor sonra kesiyor. Hem siz de 2 yağ arasındaki farkı görmüş olursunuz biz de ha uğraşamam derseniz de canınız sağ olsun.
Peki arkadaşlar internetten hem yağı hem de yağ değişiminde gerekecek bütün ekipmanları(hava, mazot polen vs filtreleri) tek bir noktadan alabileceğimiz güvenli bir site mevcutmudur?