Aras bey kendim yapabilirim derseniz aksam bakıp nasıl yapacagınızı tarif etmeye çalışabilirim. Ya da tarifi elektrikciye anlatırsanız yapabilirler belki ama aksam bilgisayardan sinyal kablolarına bakmam gerekiyor.
Herkese iyi günler arkdaşlar..
Uzun zamandır aradığım ayarlanabilir amerikan park modülünü geçen günlerde aldım. Normal modüllerden farkı ışık şiddetini ayarlayabiliyorsunuz ve yan sinyalleride bağlayabiliyorsunuz.
Fakat gelin görünki Ankarada birtane usta bulamadım bağlayacak. Kime sorduysam ben anlamam , daha önce bağlamadım , punto da olmaz bu gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Bu konuda bir bilgisi olan yada daha önce taktırmış olan bir arkadaşımız varsa yardımlarını bekliyorum. Yönlendirebileceğiniz bir usta da olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederim. Fotoğrafı lazım olursa isteğe göre yükleyebilirim.
Aras bey kendim yapabilirim derseniz aksam bakıp nasıl yapacagınızı tarif etmeye çalışabilirim. Ya da tarifi elektrikciye anlatırsanız yapabilirler belki ama aksam bilgisayardan sinyal kablolarına bakmam gerekiyor.
Elektrikçi ye tarif ederim o yapsın benim kendim uğraşma zamanım yok nerdeyse. Şimdiden teşekkürler.
Aras bey sinyalleri body direk kontrol ediyor. Sizin kutuda kaç kablo var bilmiyorum fakat puntolar sinyaller için toplam 6 kablo kullanıyor yani hepsi farklı kablolardan yakılıyor.
Yapabilirseniz kablo ve bodynin hangi soketinden çıktığı şurada. Çok kolay aslında menü grubunun hemen altındaki kapağı açarsanız görürsünüz fakat satıcıya sordunuz mu puntolara takılıyor mu?
![]()
Alıdığım yere sordumuştum benden bi önce alan arkadaşta Linea için almıştı. Olur demişti alıdığım yer.
Hatta şöyle bi videosu da var https://www.youtube.com/watch?v=GoBYYjK8-Xw
ankarada boom garage var onlar sıksık bağlıyor bir sorun isterseniz...
...Hız Felaket Değil, Kabiliyettir...
Işık ayarlı modüllüler var onlarada göz atın
Akşam iş çıkışı uğrayalım bi o tarafa. Teşekkürler bigi için arkadaşlar.
Hadi bakalım kolay gelsin
ya arkadaşlar ben puntoma takmak istedim 1 tanesini takınca cok güzel çalıştı diğerini taktıktan sonra sinyaller hiç bir şekilde çalışmadı. ama tek tek deneyince çalışıyor. ne yapabilirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri