Yanlis 5w40 olmasi gerekir
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
Merhaba sevgili arkadaşlar,aracım 1.3 multijet 90hp grande punto. Araç yağ bakımında aracıma usta 10w40 mobil super 2000 yağ koydu, sizce bu doğrumu,?
Yanlis 5w40 olmasi gerekir
Ne yapmam gerekli degıstirmelimiyim? 10w40 olarak kullanirsam basima iş mi açarım.
Deggistirme kullan benim aracim ilk alirken 10-40 yag koydular sorunsuz kullandim servis bakiminda servis 5-30yag koydu(yetkili servis)12bin km 10-40 yag kullandim aracim 2008model dizel 162500km de
Serko usta kusura bakma senin isine karissmis gibi oldum sen hergun degistiriyosun yag ben kendi aracimda 10-40i test ettim sorun yasamadim
Bir problem olmaz sadece biraz sesli calisabilir sogukken yag kalin oldugu icin
Teşekkürler abiler, kardeşlerim. O zaman devam isaallah şu çalısmama durumu olmazda.
Aynen serkko ustanin dedigi cok dogru biraz gurultulu calisiyo 10-40
Şaşmazdaki EMCİ FIAT daki ustam bence fazla zaman gecmeden degistirelim yağı 5w40 olmalı kesinlikle dedi. Ne yapayim arkadaşlar değistireyim mi?
Bisey olmaz 5000 6000 kullan degistir problem olmaz
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri