Evet elektrikçi arıza olup olmadığını anlayabilir. Korna bozulmuş ta olabilir değişebilir de.
Merhaba bugün arabanın kornası çalmıyordu.Su kaçtı heralde dedim.1 saat sonra çalıyım dedim korna gayet düzgün normal ses çıkardı 2.kez bastığımda ses çıkarmadı yani hiç ses çıkmıyor.Acaba kornada bir temassızlıkmı var?Birde Elektrikçidemi yaptırmalıyım.Şimdiden Teşekkürler
Evet elektrikçi arıza olup olmadığını anlayabilir. Korna bozulmuş ta olabilir değişebilir de.
Merhaba,
Geçen gün yeğenlerimin sünnet düğünü dolayısıyla kornayı fazla çalmak durumunda kaldım ve bir süre sonra çalmaz oldu. Problem ne olabilir?
Teşekkürler.
---2007 Grande Punto 1.4 Fire Active---
2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
İnşallah airbag sargısı kopmaya başlamamıştır
Valla bende de gecen gun ayni sikinti oldu . Kornanin kablosu şase almiyormus. Kablo yenilendi sadece. Sanirim oyle biseydir.
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Inşallah ufak tefek bir problemdir. Teşekkürler cevaplarınız için.
---2007 Grande Punto 1.4 Fire Active---
ilk olarak sigortasini kontrol etmenizi oneririm. kitapcigi varsa korna sigortasinin yerine bakabilirsiniz.
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Benim arabadaki korna da canı isterse çalıyo.. Yalnız bende orjinal korna yok (ferrari korna dediklerinden var) daha önce korna yandı dediler yenilemiştik. Bugün yarın göstereceğim. Problem neyse yazarım buraya da![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri