murder iyice sacmaladın yeter yazmanı isdemiyorum .
Printable View
murder iyice sacmaladın yeter yazmanı isdemiyorum .
Eksik olma hocam,biz sadece turkce konusunda anlasilir olsun diye tavsiye ettik. Baska bir amacimiz yok. Uzamasaydi ve uslup konusunda biraz dikkat etseydiniz keske...
Soruna gelince yine diyorum,baski balata olabilir,zaten bu soruyu ilk soran da sen degilsin. Ki 4 yillik mezunum diyorsun,sen de bilirsin. Baski balatayi bir kontrol et derim. 3 yil otomatik kullanmak,aldiginiz yeni arabada boyle bir alisilmamisliga sebep olabilir tabii.
Kolay gelsin.
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Cihan Bey;
Forum kuralları gereği yazım hatası büyük küçük harf uyumu ve kalın yazı yasaktır.
Yazımlarınızda karşı tarafı itham edici küçük düşürücü kelimeler kullanmayınız.
Bu bir uyarıdır.
Tartışma yaratıcı mesajlar silinecektir
eyv. kardeşim arac 40.000 km de bakdım kacırma yok gibi sıyırma ihtimalini dusunmuyorum değil. yakoşlarda bayılma kaşkıs anında serilik pek yok gibi yukarda kavrıyor ama hızlı debriyajda patanaja sarıyor bakalım olmadı en yakın zaman baskı balata , frenler buji yağ su , hepsini toptan yapdırcam..
neyse tamam kımse rahatsız olmasın arkadaş moderatörü getirmiş :) ben bu siteden ayrılıyorum boyLe coluk cocuk muhabbetlerınızden ınan rahatsız oldum..31 yasında yazmıssın akıl yaşda değiL diyosun 18 yasında ergen gıbısın bılader.git kumda oyna ;)
Cihan bey sağ üst köşede çıkış butonumuz bulunmaktadır.