Arkadaşlar aracım sağa sinyal verdiğimde sinyali normalin 2 katı hızla veriyor. Ve bu durum özellikle araç çalışırken meydana geliyor yani araç stop halinde iken herhangi bir terslik yok normal yanıp sönüyor. Az önce eve gelirken denediğimde kontak açık sağa sinyal veriyor sinyal hızı normal marş yaptım araç çalıştı hızlı sinyal vermeye başladı stop ettim kontak açtım yine bir şey yok ama marş yapınca hızlı sinyal verdi yine ama her zaman yapmıyor, bazen yapıyor normal çalışırken hızlı sinyal verebiliyor ya da hızlı sinyal verirken normale dönebiliyor. hızlı sinyal vermesi uzun sürerse ekranda lamba arızasını yakıyor hızı normale dönünce lamba da sönüyor. Bilgisayarla bağlandığımda sinyal kolu arızası yazmıştı ama sinyal kolum hız sabitleyicili ve yeni değiştirdim eski söktüğüm kolda da aynı durum mevcuttu koldandır dedim umursamadım ama kol değişincede yani hız sabitlemeli kolu takınca da aynını yapınca koldan yapacağını sanmıyorum ve üzerine düşmeye karar verdim. Bu konuda daha önce başına böyle bir durum gelen var mı? Aynı durum arkadaşın 2006 puntosunda da var hızlı sinyal verince arka sağ stop u biraz tokatlıyorum düzeliyor tekrar yapıyor demişti ama mantıklı gelmedi bana. Gerçi tesisatı kontrol edecem ama yine de başına gelen var mı diye bir sorayım fikrini alayım istedim.