Anlıyorum seni ama gerilerek aracını tamir edemezsin relax ol biraz. İnan araç konusunda senden daha çok uğraşmışımdır eski araçlarımla. 2006 senesinde babamın 8600tlye aldığı reno19 araca 3,5 yılda çok çok rahat 6 bin tl harcadım araç bizde 5 yıl kaldı evlenince tipo aldım o da sorunlu çıktı 4,5 ay sonra sattım ona da 2 bine yakın masraf ettim bu aracımı aldım 3 yıldır elimde lpgye verdiğim 2bini saymazsam buna da 2 bin civarı masraf ettim standart bakımları hariç. Benim araçtan da stablize yolda ön sağdan bir cızırtı geliyor müsait bir zamanda iyice kontrol edecem ama sanki ön cam havalandırma kanal plastiğinden geliyor gibi tam emin değilim, sağa sinyal verdiğimde normalden hızlı sinyal veriyor lambalar yanmıyor bile hızlı sinyal verirken onu da bu gün bir konu açtım lambalarda kısa devre var dedi arkadaşlar sağolsun ona da bakacam arka sis camım kırık sürekli ampul patlatıyor onu da komple değiştirecem yani hepimizin ufak tefek ya da büyük sorunları var ama bana sorarsan ki kimseye akıl vermek haddim değildir yanlış anlaşılmasın araba bu en iyisine sahip olsan kul yapısı illa bir sorun çıkartır bu yüzden çok takmamak gerek eğer ki çok rahatsızsan tabiki başka araç alırsın ama yeni aldığın araçta sıfır da olsa illa bir şeyler çıkar hoşuna gitmeyen. Fazla kafana takma bence binebildiğin kadar bin sonrası Allah kerim başka marka başka model araç alırsın onun da sorunları vardır ama seni rahatsız etmez memnun kalırsın. Yıllardır bir şekilde aracım oldu hep ama kendime ama babama ait hepsinde bir şeyler var. Sağda solda tanıdıklarımızın akrabalarımızın farklı araçları var her zaman birinin araçla ilgili bir sıkıntısı bir sorunu olmuştur. Hiç sıkıntısı sorunu olmayan bir tek babamdır onun da sebebi vurdum duymazdır tak edene kadar uğraşmaz arabanın bakımlarını yaptırır geçer ordan ses gelmiş burdan bilmem ne olmuş işi olmaz. Marşa bastı araba normal çalıştı mı çalıştı devam anormal çalışırsa gelir bana sorar bildiğim bir şeyse tarif ederim o da bişey olmaz der geçer. Aracın çalışmasında sıkıntı yoksa yolda sağdan soldan ses gelmiş umursamaz hiç basar gider aslında hak veriyorum ona kafaya takmıyor adam bende şimdilerde onun gibi yapmaya başladım başa çıkmıyor başka türlü aynın senin gibi geriliyorum neden öyle neden böyle diye
Şimdilerde her şeyi akışına bıraktım yavaş yavaş yapıyoruz bişeyler acelemiz yok
![]()
Yer imleri