araban immobilayzır kitlemiş olabilir kardeşim servisine şase numarası ile git onlar açsınlar
Beyler selamunaleykum öncelikle bende bir aydır grande punto sahibiyim araç bir haftadır çalışmıyor elimde patladı diyebilirim yani araç koruma ışığı yani araba üzerinde aşma kilit olan ışık yanıyor ve çalışmıyor bu nedir neden yapar fikri olan var mı acaba
araban immobilayzır kitlemiş olabilir kardeşim servisine şase numarası ile git onlar açsınlar
Yalnız bugün arabayı çalıştırdım sıkıntı görmedim immo dan yapsa hiç bir şekilde çalışmaz öyle değil mi
Denedim kardeşim ilk aklıma gelen o oldu zaten iki anahtarda da aynı tepkileri veriyor direksiyon lambası da yanıyor eşit zamanlı acaba direksiyon hidroliginden yapıyor olabilir mi elm 327 ile baktım arıza görmedi arabanın beyniyle ilgili bu problem olduğunu düşünüyorum bundan 10 gün önce geceleyin çok şiddetli yağmur yağdı o gunden sonra böyle yapmaya başladı su girerse böyle yapacak bi yeri var mı bunların acaba
Konu melihfurkansmyye tarafından (28/03/2017 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.
meraba arkadaşım benim punto evo var çakmaklık sigortasının yeriini bulamadımbir yardımcı olursan sevinirim
Akünün yanındaki sigorta kutusunun içinde 15 amplerlik di yanlış hatırlamıyorsam küçüklerden
15a 86 nolu sigorta yazili, 2009 kitapciginda.. motor bolumunde, gorselde yeri belirtilmemis..
Gökten bey, evo'ya baktım yeri yazılmamış, bazıları var ama çoğunun yeri belirtilmemiş. Tesadüf daha önceden indirdiğim 2012 klavuzuna baktım yerini belirtmişler. Bu Fiat'ı anlamak gerçekten zor.
çok teşekkür ederim gayet bilgilendirici oldu.
Arkadaşlar 23 numaralı Direksiyon sistemi arızası aracı ilk çalıştırdığımda yanıyor ve dreksiyonu herhangi bir yöne 45derece falan çevirmedikçe de arıza ışığı sönmüyor.... normal diyenler oldu yağı eksik diyenler oldu özetle her kafadan bir ses anlam veremedim. aynı sorunu yaşıyan var mı? ve hatta nasıl çözebileceğim hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim. (2006 grande punto - aracı yeni aldım güzel günler geçireceğimize inanıyorum)
Yaklaşık 15 gündür ısıtma buji lerinin uyarı lambası yanıyordu bi ara baktırırım diye düşünmüştüm dün akşam yoldayken sarı motor arıza lambası yanmaya başladı 2007 1.3 multijet aracım 205 binde
Neden yapmış olabilir
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA. 2011 FİRE ACTİVE 77 HP (2016 YILINDAN BUYANA LPGLİ) GRANDE PUNTOM VAR. ARACIM YAKLAŞIK 1 AYDIR 19 CE 29 KODLU ARIZA VERİYOR. ARIZA KODU 1 GÜN YANIYOR VE KENDİLİĞİNDE KAYBOLUYOR. YAKLAŞIK 3 DEFA AYNI ŞEY OLDU. ARAÇ İLK ÇALIŞMA SÜRESİ BİRAZ UZADI. ARIZA IŞIĞI YANARKEN USTAYA GÖTÜRDÜĞÜMDE NET BİR YANIT VEREMEDİ. STAR STOP DA OLABİLİR, MARŞTA OLABİLİR DEDİ. BU ARIZA NEDEN OLABİLİR? İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BİLDİĞİNİZ GÜVENDİĞİNİZ GRANDE PUNTO USTASI VARMIDIR? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
Kardeşim Topkapıda Ahmet Usta Var FIAT CEO sudur oda kendisi ona gidebilirsin bilgisayar ile bağlantı kurup arıza kaydına göre haraket edecektir FIAT servisinden Fatih gönderdi diyin yardimci olur size geçmiş olsun
Sari uyari yaniyor arac icinde asma kilit yaniyo benim aracimda 3 4 kere kontagi acip kapatiyom duzeliyor
3. nolu hata ara ara yanmaya başladı bende de 1haftasır.
yolda giderken başıma geldi şimdi.
neden yapıyor olabilir?
İyi akşamlar bu araçta bu arızayı gidermek için ne yaptınız acaba
Arabayı çalıştırdığımda 4 nolu ikaz birkaç sn yandıktan sonra sönüyor bu aorun mu yoksa normal mi?
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri