Yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar?
Arkadaşlar ön göğüslükteki havalandırma boşluğuna araç parfüm şişesi takarken zarar verdim. Resmi aşağıda mevcut. İçindeki Kapakçıklar artık üstündeki tuşu sağa sola hareket ettirerek kontrol edilemiyor. Sanki yerlerinden çıktılar. Nasıl tamir edebilirim basit birşeymi, kendim yapabilirmiyim? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar?
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Pek kurcalanan bir parça olmadığı için bilgisi olan azdır. Yerinden çıkartıp bakın tabi elinizden bu tip işler geliyorsa. Olmazsa geri takarsınız.
merhaba arkadaşlar benimde havalandırmadaki ızgaralar dağılmıştı söküp yerlerine takabildim fakat teyp sükülerek havalandırma kısmını sökmek gerekiyor
öncelikle teypi sökmen lazım ben sokmek için 4 adet tükenmez kalem içini kullandım deliklere sokmak için civi falanda kullana bilirsin deliklere uygununu bula bilirsen cekmesi kolay olur ben kalem kullandığım için yerinden teyipi çekmek içinde kredi kartını yanlardan sokarak teypi cektim teyp çıktıktan sonra iki adet vida göreceksin yannız vidalar biraz farklı yıldız vida değil onlar söktükten sonra ızgaraların olduğu bölümü söke bilirsin sonrasınıda görünce ne yapacağını anlayacaksın çok zor bir iş değil
Konu kadir1982 tarafından (09/12/2013 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri