Araca bakım yaptıralı 2000 km (yetkili serviste yaptırmadım) oldu gün içinde yağ lambası yanıp sönmeye başladı ve yağı değiştir uyarısı verdi yağ ekleyip devam ettim ama sönmedi .. sebebini bilen yardımıcı olacak birileri varmıı
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Müşürle alakası yok bakımı yetkili serviste yaptırmadığınız için servis bilgisini silmemişler aracın beyninden.üstünden 2000 km geçtiği içinde bakım için uyarıyor..aynı yere gidin bilgisayarı bağlayıp düzeltirler
Pc ye baglayip hata silerler ayni yere gidin aracinizda sikinti olacagibi sanmiyorum. 5 dakikalik isi var
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
Yağ Filtresi yanlış takilmis olabilirmi acaba? Yağın basinci düşerse yag lambası yakar.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
seronet.blogspot.com
Abicim yag lambasi ayri bakim lambasi ayridir diye biliorm.
Discovery cihazımdan gönderildi
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
euro5 motorda servis lambası sıfırlanmalı yoksa yağ lambası hep yanar servis lambası motor beyninde bu araçlarda body computerde değil
Arac dizelmiydiki
Discovery cihazımdan gönderildi
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri