atatürk sanayide ülkü usta var dükkanın ismi bu altkapıdan girince sol tarafta kalıyor sinan abi var oarada bence sana oradan başkası yardımcı olmaz çünkü adam şanzımancı ben parçaları oradan alıyorum orjinal çıkma hepsi var öneririm.
Printable View
busabah itibari ile mahmutbey erkaydan aracı çekici ile alıp esenlerde arkadaşın tavsiye ettiği bir ustaya götürdüm. bakalım bu akşam fyat çıkarıp verecek. arabayı yaptırdıktan sonra 6 ay içinde elden çıkarmak istiyorum. otomatik bir araç alıcam yine.
Hadi bakalım inşallah çok fazla kaçmaz..
Az önce görüştüm baskı balataymış sorun. O değişecekmiş. Fiyat konuşamadık. Ortalama ne kadardır?
Bence kötünün baya iyisi. Manuel sanzıman baskı balatadan yola çıkarsak(150) heralde en fazla 200-250 civarıdır kardesim.
Parça 270TL (Manuelin Balatasıyla aynı değil, şase nodan bakınca başka bir ürün çıkıyor)
İşçilik 150-175 gibi değişiyordu
450TL gibi bir rakam çıkıyor.
İşin içine torna vs de girerse +50TL daha eklemek gerekir.
Bu dualogic şanzımanda basınçla ilgili bi parça bişey var mı? Usta aradı bugün baskı balata bi de basınç bilmem neyi değişecek dedi. eğer elektroonik aksamda sıkıntı yoksa 900-1000 arası hallederiz dedi.
Yorumlarınızı bekliyorum. Kazıklanmayalım usta tarafından.
baskı balata+hidrolik parça+işçilik 1000 tl. piyasasını bilmediğim için telafuz edilen fiyat bu.
Benim araçta Automod'a geçmiyor bakalım cumartesi servis ne diyecek
2008 yani garanti yok :(
geçmiş olsun kardeşim. hala bitmedi benimki. beyinde de sorun varmış. DEbriyaj normalden fazla basılı kalıyormuş. şimdi onunla uğraşıyorlar.
az önce usta ile görüştüm. usta der ki şanzıman baskı balata hidrolik baskı parçası değişti fakat elektronik beyinde sıkıntı olduğu için onuda değiştirdik. şimdi testlerini yapıyoruz. bende triger seti ve boğaz kelebeğinide söyledim. bana
baskı balata
hidrolik baskı barçası
elektronik beyin
triger seti komple
boğaz kelebeği değişimi
sol çamurluk göçük düzeltme ve pasta
işçilik
1800 tl fiyat verdi. kredi kartına 10 taksit yaparım diyor.
Arkadaşlar durum bu fikirlerinizi bekliyorum... pahalı mı, uygun mu?