arkadaşımda 2006 bende 2007 olmak üzere 2 gp aracımız var. 2 aracın da city motoru serviste ÜCRETSİZ olarak değiştirilmiştir hiç uğraşmadan. Amortisör takozu, Zrotlar kronik olarak görünmekte fakat 40binde aldığım aracımın amortisör takozlarını değiştireli 1 2 sene oldu Z rotları hiç elletmedim bile, Ama arkadaşım aracını biraz hor kullandığından ve 195 50 16 jant tan kaynaklı olarak Z rotları 3 amortisör takozlarını 2 defa değiştirdi. yani bu bağlamda aracı kullanım şekliniz çok önemli. ben 37bin km yol yaptım 2,5 senede arkadaşım ise 25 bin yol yaptı ama o bende fazla masraf etti ön takım için. Siz aracı düzgün kullanır bakımlarını eksik etmezseniz o da sizi üzmez. Bakmış olduğunuz dynamic model oldukça doludur sanırım tek eksiği de hız sabitleyicidir onun da montajını yaptırırsanız daha keyifle uzun yıllar aracınıza binersiniz. Motor olarak lpg ye uyumlu sorunsuz bir motora sahiptir(1.4 fire için konuşuyorum) oldukça da ekonomiktir. Ama uzun yolda araç yüklü iken yüklenirseniz fazla yaktığı da bir gerçektir. Bu aracı alırsanız araç hızınız 100 110 u geçmeyecek şekilde kullanırsanız yakıtından çok memnun kalırsanız. 31 lt gazla klima açık 3 yetişkin 1 bebek, bebek arabası 3 orta boy valizle 390 km yol yaptım 90 100 km hızlarla daha sakin kullanımla aynı yakıtla 420 km yaptığım var (60 70 km hızla). Motor olarak dediğim gibi siz ona bakarsanız o da sizi utandırmaz.