en alt seviyede kullanıyorum , hiç dikkatimi çekmedi
Printable View
en alt seviyede kullanıyorum , hiç dikkatimi çekmedi
Arkadaslar eger sizinde aracınızda sürücü koltuğu düşüyorsa hemen Birmot yetkili servislerine başvurun. Görüstügüm bir yetkili bana bu güne kadar koltuk sorunu yaşayan sadece 2 kişinin bu sorunu ilettiğini söyledi. Yani koltuk sorunuyla ilgilenebilmemiz için bu sorunun resmen bize bildirilmesi gerekiyor dedi. Sorunu bildirenler için Fiat olarak gerekli düzeltmeleri yapacaklarını söyledi. Bilgilerinize..
Böyle bir düzeltme zaten yapılıp servislere duyuruldu
Ozancım Enrikoya gitsek ve koltuğun yukarı almamıza rağmen geçen süre içinde indiğini söylesek hallederler mi?Enriko Aliberti'nin de haberi var mı yani bu olaydan?En azından bi göz atmalarını istiyorum benim koltuğa...
Orasını bilmiyorum ama Müslüm abi böyle bi yazının geldiğini yazmıştı...
Arkadaslar Duyuru Yapilmis Olabilir Ancak Benim Gorustugum Tofas Teknikten Bir Yetkili Bana Servislere Koltuk Sorununu Resmen Bildiren Turkiyede Sadece 2 Musteri Oldu Dedi.hatta Boyle Bir Sorun Yok A Getirdi Bende Internette Bu Konuda Bir Cok Kullanicinin Sorun Yazdigini Soyleyince O Da Bana Sadece 2 Kisi Resmen Basvurdu Dedi.bakin Iyilestirme Denilen Sey Ne Onuda Soyliyeyim Italyadan Kisa Bir Koltuk Kolu Getirilmis Simdi Bunu Araclara Takacaklar. Cunku Hala Sorunun Araca Binerken Bacagin Kola Degmesi Neticesinde Dustugunu Zannediyorlar. Benim Aracima Kisa Kol Bir Hafta Once Takildi 7 Gun Denedim, Sonuc Sorun Hala Devam Ediyor. Bayramdan Sonra Benim Aracimdaki Koltuk Sokulup Fabrikaya Incelemeye Gidecek.bakalim Gelismeleri Sizinle Paylasacagim.ancak Koltugunda Sorun Olan Arkadaslar Mutlaka Birmot Servislerine Basvursunlar.
Servis bu soruna cozum olarak ne yapiyor onu anlayamadik ? Kol mu degistiriliyor ? Sokulup parca mi ekleniyor ? Nedir bu kadar basit olan cozum ?
ben tekrardan koltuk sorunu için servise gittim fabrikaya sorup beni arayacaklarmış
ben de yüksek konumda kullanıyorum
koltuğum inmiyor
Bende de aynı sorun vardı servise gittiğimde söyledim hallettiler.Kolu değiştirdi üstün oto problem haloldu.
Bende de aynı sorun var. (Kilo 103 :P) Haftaya servise götürüp havalandırma ızgarasından gelen sesle birlikte yaptıracağım...
benımkı en yerde konumda oldugu ıcın bılemıyorum:agri:
inanın bendede böyle bir sorun yok....
valla ben de hep alt seviyede kullanıyorum
onedenle hiç dikkatimi çekmedi
kimseyede aracımı vermediğimi için bi değişiklik hissetmedim:))
benim araçta oyle bir problem yok ama zincirlikuyu birmotta bi lineada bu olayı gordum musterinin şilayeti uzerine koltuğun mekanızmasını değiştirdiler sorun ortadan kalktı...
arkadaşlar bu sorunun çözümü için en yakın yetkili servislere başvurun.