orjinalini bozmaya bence gerek yok hatta araba uçmadığı sürece asfaltta uçmak demiyorum :D hiç bişeye gerek yok bu sadece benim fikrim benim tavsiyem (konu başka yerlere çekilmesin)
Printable View
orjinalini bozmaya bence gerek yok hatta araba uçmadığı sürece asfaltta uçmak demiyorum :D hiç bişeye gerek yok bu sadece benim fikrim benim tavsiyem (konu başka yerlere çekilmesin)
Bu sistem kanada gibi soğuk yerlerde 50-60 yıldır kullanılıyor.
dizel arabalarda yada benim arabada sabah soğuklarında değil 5 dakka yarım saat çalışsa ısınacağını sanmıyorum motorun,çünkü ben arabaya atlayıp tam tamına 20 dakika yol yapıyorum işe giderken ve tam ineceğimde sıcak hava üflemeye başlıyor... üstelik 20 dakkalık yolun çoğu sıkışık trafik ve durkalk biçiminde ama işe varırken bir yokuş var ki tahminim o yokuşu çıkmasam o sıcak hava da gelmeyecek :)
dizellerin ısınması baya sürüyor benzinlide gerek yok sanırım ama you tube de videolarını izledim soğuk ulkelerde gayet normal bişey gibi kullanıyor dizel araçlarda
Araçların içini ısıtmak için motordan bağımsız çalışan, uzaktan kumandayla tetiklenebilen bir kalorifer sistemi vardı. Halk ağzında ne deniyordu unuttum ama, rezistanslı bir fan gibi düşünün, 1-2 dakika içinde cehennem gibi yapıyor araçları. Uzaktan çalıştırmadaki amaç kışın üşümemekse, böyle bir alternatif de değerlendirilebilir bence.
aracın içinin ısınması isteniyorsa webasto tarzı ürünler tercih edilmeli bence.
Ben telefonla kontrol ediyorum, aracıma bağlı numarasını sadece kendim bildiğim telefonu arıyorum, telefon 3. Çalmaya otomatik cevap veriyor. Sonra telefona bağlı devre, *1 tuşladığımda kontak açar, *2 tuşladığımda 2sn marş basar, *3 yaptığımda 2sn. Korna basar, *4 tuşladığımda kapı açar, tekrar *4 yaparsam kapı kilitler. #1 kontak kapatır.
Bu devreyi sahibinden.com da dtmf röle diye satyorlar, daha çok tarla sulamak için kullanılan bu devre benim yaptığım gibide kullanılabilir.