-
Bunun adı şerrefsizlikten başka birşey değil, çok geçmiş olsun.
Ne yazık ki basiretsiz yönetim şeklinden dolayı silah taşıma yasaklanacağına 2 adet silah taşıma ruhsatına izin veren yasa çıkarıldı. Bunun nedeni ise Türkiye'deki silah üreticisi bir şirketin sahibinin artık milletvekili olması. Avrupa'da bu magandalarla beraber böyle cebini dolduran şahsiyetleri de yargılarlar ama bizim ülkede nerede! Lanet olsun hepsine
-
-
Tavan cart diye delindi macun çektirdim beyaz renk. Ne yapıcam bilmiyorum.Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar.
-
Celik macun cekdir kesinlikle celik olsun ve havan topu dusmemis allahdan olurmu olur turkiye burasi allah kurumus gecmis olsun
LG-E460 üzerinde ile gönderildi now
-
Ben askerdeyken, tel örgülerde nöbet tutan bir askerin başına da benzer bir şey gelmişti. Sanırım maç vardı o gece, sözüm ona kutlama yapmak için ....'in biri havaya ateş etmiş, düşen mermi de askerin omzuna isabet etmişti. Asker o an pek bir şey hissetmemiş, biraz canı yanmış ama, etrafta yaşayan çocuklar taş atmışlardır diye düşünmüş. Nöbetten sonra üstünü çıkarınca bakmış ki atılan taş değil, mermi. Onca kalın kamuflaja, hücum yeleğine rağmen mermi çekirdeği girip omzunu mosmor etmiş. Neyseki omzunu delmemiş.
-
Geçmiş olsun.verilmiş sadaknız varmış..
-
geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış..
-
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış