ilginç bir durum , ilk defa duyuyorum. kadranın fotosunu çekip koyabilir misiniz ?
birde 1.3 90 lıkların activleride satılıyor artık sanırım , aldığınız araç active olamaz herhalde. dijital klima var değil mi ?
Arkadaşlar, geçen hafta 2008 model 1.3 Multijet 90 BG Dinamik aldık. Araç yeni kırmızı logolurdan, gayet güzel ama dikkatimi çekti, yol bilgisayarı çok fonksiyonlu değil, kullanum kitapçığında da bahsedilen 2 satırlı, az fonksiyona sahip olanlardan. Alırken babamın yanında ben yoktum, farkı da hemen farkedemedim.Sizce bu aşamadan sonra ne yapmalıyım ? Benzer durumla karşılanaşnlar varsa yardımlarını rica ediyorum.
Babam yarın fiatın sitesinden donanım tablosu özelliklerini çıkarıp, aldığı bayiye gösterecek. Ayrıca bu forumda da bu konuyla ilgili açılan yerler var, oradan da internet sayfası çıktısı alacağım. Birde Dinamik gösterge tablosunun resmi olanlar varsa bu konuda özelden benle iletişime geçerlerse sevinirim.Ne sinir bozucu durum ya, radyo istasyonlarını ve dış ısı göstergesini aracınız dinamik olsa bile görememek ve onca fiyat vermenize rağmen iki satırlı göstergeye sahip olduğunuzu anlamak.
Nasıl hata yaparlar anlamıyorum
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ilginç bir durum , ilk defa duyuyorum. kadranın fotosunu çekip koyabilir misiniz ?
birde 1.3 90 lıkların activleride satılıyor artık sanırım , aldığınız araç active olamaz herhalde. dijital klima var değil mi ?
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
belki fiat dynamiclerde ayrıntılı menüyü kaldırmıştır dicem ama kataloglara falan yansımamış oması da garip
Hüsyin Bey haklı sanırım.Bence sözkonusu araç 1.3 90bg in active donanımlısı.Bu motora active paketi eklenince yol bilgisayarı da ona göre olmuştur...
İlginç bir durum. İnşallah sorun çözülür.
Palio Speedgear 1.2 16v
Arabayı alan arkadaş kendi arabasını dynamic olarak belirtmiş ama bencede active dir.
Arkadaşlar araba active donanım değil, dinamik donanıma sahip.Dinamik ile active donanım arasındaki farklardan olan siyah denim koltuk döşemesi, arka koltuk arkası cepler, asimetrik katlanan arka koltuklar, dijital klima, deri direksiyon simidi ve ve vites kutusu, gövde renginde yan dikiz aynaları ve kapı kolları, elektirikli ve buğu çözücülü yan dikiz aynaları kısaca dinamik modele ait tüm farklara sahip.
Neden yol bilgisayarının böyle olduğuna bende anlam veremedim, babam bugün aldığı bayiye ve servise götürecek bakalım onlar ne diyecekler.Kataloglarda bu değişiklikten bahsedilmemiş bende anlamadım bakalım hayırlısı, bugüb belli olur ne olduğu arabayı aldığımız byiye gidince.
İşin ilginç tarafı arabada tüm elektrik donanım ve özelliğin tam olup bunun eksik olması, gerçekten çok sinir bozucu. Bendene güzel 2008 model kırmızı logolu dinanmik model titanyum gri puntomuz olduğuna seviniyordum, bir özelliğin hemde önemli bir özelliğin eksik olması sinirimi baya bozdu
bence araba firmalarının klasik satış taktiği. yeni yılda özellikten çalma.
fiat ın hatası ise katalogta belirtmemesi olabilir tabi
Belki dediğiniz gibidir ama yine de bir gidip baktırmak lazım bence, babam orda benzinli 2008 dinamikler olduğunu da söyledi, eğer omnlarda da gösterge iki satırsa fiat özellikten kısmış demekten başka diyecek birşey yok
İyice araştırın ve hakkınızı sonuna kadar arayın derim. Bence değil size böyle bir araç vermesi katalogta bile böyle bir hata olmamalı
Bakalım akşamüstü babam uğrayacakmış, akşama güncel haberleri yazarım inşallah
bi de şöyle bi durum var.
"Tofaş, gerektiğinde, teknik ve ticari nedenle, bu sitede belirtilmiş özellikler ve donanımlar üzerinde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir."
eğer bu yazıyorsa yasal açıdan yapılabilecek bişeyde yoktur
Konu utkucay tarafından (19/11/2007 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
geçen hafta bende aracımı teslim aldım. mjt 1.3 90hp 5k dinamik. sözü geçen sorun benim aracımda yok. bir hata olmuş olabilir diye düşünüyorum.
İnşallah bir hata olmuştur ve düzeltilebilir inşallah. Albea da palio da 3 satırlı gösterge olup bizim arabada olmaması gerçekten çok acayip bir durum,i bu gösterge taksicilerde bile var sonuçta
buradan gösterge resimlerine bakabilirsiniz. ufak bir fikir verebilir
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ograflari.html
Evet arkadaşlar, babam servisle konuşmuş ve bir yanlışlık olduğunu, durumu fabrikaya bildireceklerini, fotoğrafını çeip fabrikaya göndereceklerini, 5-10 gün içinde de gerekli değişimin yapılacağını söylemişler. Bakalım hayırlısı, inşallah dedikleri süre içinde düzeltirler, tek sorun ordaymış, bilgisayarı takıp konytrol ettiklerinde tek dinamik ile uymayan bölümün bu olduğunu belirtmişler.
İnşallah dedikleri süre içerisinde düzeltirler.
Aynı sorun bizim bahçelili alinin arkadaşındada var oda dynamic aldı onunkide küçük ekran herhalde elindeki ne var ne yok ekranları bulup takıyorlar dinlemiyorlar
Fiat saçma bir hata yapmış
açıkcası ilk başta active araç alıp dinamik aldığınızı sandığınızı düşünmüştüm. bu tür bir hata olabileceğine aklım yatmamıştı ama Fiat bu insanları şaşırtmaya devam ediyor
bu arada palio ve albealar active ve dinamik olmak üzere 2 donanim versiyonu ile satılıyor , onlardaki activelerde de 2 satır ekran var.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
Evek haklısınız dinamik albea ve paliolarda 3 satır akran var ama bizim arabada dinamik ve iki satır ekran olması sinirimi bozdu doğal olarak
Bu arada demek tek sorunlu ben değilmişim, bu olaay tekrarlanan bir hataymış ama açıkçası arabayı teslim eden bayiye kızdım,hadi ben anlamadım teslim eden servis yetkilisi de anlamadı ki adamların işi bu zaten, eksiklik varmı diye kontrol edip teslim etmek.
Bunda anlarsa değiştiririz, anlamazlarsa kalır böyle mantığı sezdim bayinin tavrında bakalım hayırlısı, inşallah değiştirirler de normala döner
Konu discrepancy tarafından (20/11/2007 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: internetin kesilmesi
Konu gerçekten ilginç. Ben de 2008 model 1.3 90HP Multijet Active aldım. Bende de Active donanımına ait olmayan bazı güzel bonuslar çıktı. Örneğin benim yol bilgisayarım 3 satır. Yan aynalarım siyah değil gövde renginde. Allah bilir ısıtmalıdır da. Umarım en kısa zamanda netice alırsınız itirazınızdan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri