şu yuwarlak gibi olup da esneyen plastik parça mı kırılan?
büyük ihtimal komple kapak halinde değiştiriliyordur..
Mazot alırken balta pompacı depo kapağının üzerindeki tırnağı kırdı.Nasıl becerdi bilmiyorum ama oldu işte.Bir hal çaresi var mıdır?Hızlı giderken depo kapağı açılıyor sinir oluyorum.
şu yuwarlak gibi olup da esneyen plastik parça mı kırılan?
büyük ihtimal komple kapak halinde değiştiriliyordur..
nasıl becermişki hayret ettim
27 euro çok üzgünüm.
pompacıdan parasını al ben ole yapardım yıyosa vermesın kafasını kırarım sınrı olurum ole seyelree..
27 Euro demek ohaa.Neyse teşekkürler herkese.
geçmiş olsun selman abi...
Vay 27 euro ha? Ona KDV eklenir, bir de boya+işçilik eklenir. 50 euro olur artık. Bence isyasyona faturasını götürüp talep etmekte fayda var.
kesinlikle katılıyorum git oraya söyle kardeşim bunu fiyatı bu kadar yaptırıp faturasını getireceğim ister sen öde ister firman bu yapılacak de....
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri