Alıntı jericho60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler arkadaşım yardımın için bu işin beni aştığı kesin aslında elimden bu tarz işler gelir ama yanlışlıkla arızayı dahada büyütürüz diye tedirgin oluyorum belki o düğme ünitesinin içinde kart falan varsa o mu yandı acaba diyede düşünmüyor değilim etrafımda düğmesini söküpte kontrol edebileceğim bir tanıdık yok
rica ederim amaç yardımlaşmak zaten. Dediğin gibi elinden gelmiyorsa kurcalama. Ben cc yi aktif etmek için body e bağlandığımda kalıcı olarak airbag lambasını yakmıştım(yani lamba devamlı yanıyordu) servisin dediği sistemde kısa devreye sebep olmuşum biraz daha uğraşsan bodye zarar verebilirdin oldu. Arızayı silince ortadan kalktı normale döndü. Ama çok kolay arızalanacak bir alet değildir body. ayrıca lamba devrelerinin bazısında da sigorta yok ve lamba duylarına su girince kısa devre oluyor ama o kısa devrede body çıkışı kesiyor. Pek alakası olacağını sanmıyorum ancak akü kutup başını söküp bir denesene - yi sök 1 dakka kadar bekle tekrar tak ama bu işlem tüm hafıza ayarlarını siler bunu da belirteyim. Sormak istediğim bişey daha var : aracın sol düğme grubu hariç klima, far, silecek , sinyal vs çalışıyor dimi???