Arkadaşlar forumu okudumda biraz debimetre falan nedir nedeğildir bilmeyi bir kenara bırak var olduğunu dahi yeni öğrendim. Benim sorunum araba trafikte kalınca fazla durkalk yapınca artık şanzıman mı ısınıyo bilmiyorum. 1.viteste zıplıyor titriyor çekmiyor 2 ye attığım anda düzeliyor veyahut ta kenara çekip bir kaç dakka beklemem kafi düzeliyor araba
Şimdi sanayide baskı balata dediler baskı balata bitmeye yaklaşmış ondan yapar dediler ama 87 88 bin falandı bunu dediklerinde araba 92 bine geldi maksimum 95 bine kadar ömür vermişti usta ama maşallah hiç bir değişiklik yok aynı ağırlık devam ediyor baskı balata da bir sorun olduğu kesin ama bu bahsettiğim problemin sebebi bumu acaba? Fiat ta çalışan bir usta üstün körü bir bakıp baskı balatayı değişirken volantı da taşlat dedi. Diğer ustalarda çok önemli bir şey değilmiş gibi onumu kıracağız volantıda taşlarız diyolarşimdi bu işlerden anlamayan bir kardeşiniz olaraktan tecrübelerinize dayanarak fikirlerinizi alabilirsem benim için çok iyi olur.
Yer imleri