slm 2004 fiat punto multijet dynamic aracımda bozuk yada küçük taşlarla döşenmiş yollarda sol alttan bir lakırtı geliyor acaba ne olabilir
slm 2004 fiat punto multijet dynamic aracımda bozuk yada küçük taşlarla döşenmiş yollarda sol alttan bir lakırtı geliyor acaba ne olabilir
benimde aynı şekilde... z rot olacağını düşündüm ama usta takozlardan dedi. bana hala z rot tan yapıyormuş gibi geliyor... z rot parça dahil değişim 50 tl. takozlar parça dahil değişim 200 tl...
ses direksiyona vuruyorsa city direksiyon olabilir bilginiz olsun
Sent my iPhone using
aynı sorun bende de var ama city den değil. tıkır tıkır ses geliyor, cty modunu açsamda açmasamda o tıkırtı hafif bozuk yolda geliyor.
ses büyük ihtimalle z rot. olmadı takoz... ustaya gittiğimde bana takoz dedi 200-250 civarı fiyat verdi. ben hala z rot olacağından şüpeliydim. daha sonra elimde bulunan würth ün hs2000 çok güzel bir yağı var metale iyi tutunuyor. bunu z rotların kafalarının içine sıkmayı düşündüm. daha sonra ufak bir şırınga alarak denedim. sonuç ses gitti![]()
city motordan ve direksiyon milinden geliyor başka yerden pek sanmıyorum aynısı bende vardı değiştirdim city bişey kalmadı
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri