20 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İlginç klima Sorunu ve tamiri...

saygın çetin
    Scirocco 1.4TSI sportline saygin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 145

Standart İlginç klima Sorunu ve tamiri...

Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum aracımı geçen sene bir bayandan satın aldım ve altdıktan sonra aracımın klimasının çalışmadığını farkettim belki gaz sorun vardır diyim burda sakaryada bir klimacının yolunu tuttum klimayı makinaya bağlıyıp klima radyatöründe delik olduğunu söyledi ve klima radyatörünü kayanatıp 200 tl masraf olduğunu söyledi bende istanbulda daha uyguna yaptırcağımı düşünüp 1 ay sonra istanbul pendik sanayisinde klimacıya götürdüm ordada yine klimayı makinaya bağlıyıp bu sefer abi klima borularında sorun olduğunu söylediler ve klima boruları komple değişyiyor değip orjinal yedek parça fiyatının 400 tl civarı olduğunu söylediler bende düşüniyim diyip yaptırmadım ve klimasız buzamana kadar kullandım taki busene aracımı satmaya karar verdiğimde bir arkadaşla istanbulda bir serviste ismi lazım değil expertiz yapılana kadar aracın klima sorunu olduğunu söylediler ve yaklaşık 1500 tl yada 2000 tlyi bulur diyip alıcı arkadaşı korkutana kadar tabi alıcı arkadaş bana bu fiyatı düş aracı alıyım dedi ve kabul etmiyip aracımı satmadım klimamı yaptırmaya karar verdim ve burda sakarya akyazının sanayisine gittim ve bir klima işide yapan bir yere girdim durumu anlattım daha önce klima radyatöründe delik olabilir demişlerdi dedim tamam abi ozman sorun oysa 150 tlye hallederiz dedi ama serviste böyle söyledi dedim abi ozaman kompresör filan değişcek diyip fiyatı ozaman konuşuruz dedi ve aracı yarın sabah getirmemi istedi bende aracı bu sabah bıraktım ve aracın başında tampon sökülene kadar bekledim tampon söküldü ve tam ordan ayrılırken tamirci arakdaş aracın klima radyatörüne bağlı olan iki tane borunun takılı olmadığını farketti ve boruları taktı sıktı aracın klimasında hiç bir sıkıntının olmadığını söyledi makinaya bağlıyp bütün kontrolleri yaptı gaz bastıı klima ilk günki gibi çalışıyor dedi abi bende kontrol ettim ve sorun olmadığını gördüm 80 tl ücret ödedim ve aracımı aldım yani arkadaşlar servisin yaklaşık 2000tlye yakın masraf olduğunu bazı özel yerlerin radyatörde borularda sorun olduğunu söylemeleri ve bu şekilde olmasını sizle paylaşmak istedim aracınızda herhangi bir arıza yaptırırken bence çok dikkatli olun..

2. Bu mesajı için 8 kişi saygin54'ye teşekkür etti:

Onur Ö.
    Kablonet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 60

Dün bir arkadaş da buna benzer bir olaydan bahsetmişti servisler olabildiğince parça değişimi yoluna gidiyor, arıza tespitlerini doğru düzgün yapmıyorlar. Ondan sonra da özel servise gidince suç bizde oluyor işte.

4. Bu mesajı için 2 kişi Kablonet'ye teşekkür etti:

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

paran varsa yetkili, yoksa özel servis arkadaş, 80 tl neree 1500 2000 tl nere, parayı çöptenmi topluyoz ya
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler.
    BY Turbo SPORT 150 HP

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Baran --
    Yagmuradam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 43

Vay be acayip değişik bir anı okudum. Demekki işkembeden sallayıp sorun budur diyenlere fazla itimat etmeyeceğiz ve birçok kişiye gidip bilgi alacağız.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tufan .
    etufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 39

Tek doktorla yetinmeyeceğiz kısacası.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

h. mutlu
    rodopian16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 64

Bunlar yetkilerini vatandaşı soymaya kullanıyorlar sadece...fiat bu işe el atıp böyle iki hortum sıkılmasına teşhis koymayan servislerin yetkisini alıp canına okumalı ama nerde...

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

VEYSEL KIRICI
    pusat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 21

ucuz atlatmışsın.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Yanlız olay bana ilginç geldi
    O borular neden boşta? Bunu sorgulamak gerek.

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Saygın geçmiş olsun.Ucuza halletmişsin sorunu..Daha doğrusu sorun bile değilmiş sözkonusu mevzu

Bu durumu daha önce gittiğin ilgili servislere de (Özellikle yetkili servislere) söylemek gerekir.Neye dayanarak bu masrafı çıkarmışlar.Esas sorunu niye görememişler....

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

bu nedir yaa gerçekten servislerimiz acınası halde..

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

saygın çetin
    Scirocco 1.4TSI sportline saygin54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 145

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saygın geçmiş olsun.Ucuza halletmişsin sorunu..Daha doğrusu sorun bile değilmiş sözkonusu mevzu

Bu durumu daha önce gittiğin ilgili servislere de (Özellikle yetkili servislere) söylemek gerekir.Neye dayanarak bu masrafı çıkarmışlar.Esas sorunu niye görememişler....
    tesekkurler abi ben expertiz alirken makinaya bagladilar heralde kompresor filan ariza verdi fiyat verdiler diye dusundum ama boyle olmasi cok sasirtti birde daha once sakaryadaki yetkili serviste sis fari takildi aracima on tampon yine sokuldu acaba bu borulari gormedilermi gorup bana soyleyebilirdi boyle bir durum var yapalimmi diye yada haberiniz varmi diyd cunku tampon cikar cikmaz gorunen borular bunlar

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Öncelikle geçmiş olsun ama bence bu durumu Tofaş ile de paylaşın
    derim... En azından Tofaş'ın sitesinde şikayet bölümüne yazılı olarak
    anlatın... Çünkü bu gibi durumları paylaşmazsak, servisler hiç
    bir zaman değişmeyecek...

25. Bu mesajı için 2 kişi ozdem'ye teşekkür etti:

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güzel ve değerli bir paylaşım oldu teşekkürler

27. Bu mesaj için teşekkür edenler:

KEREM Uçgunoğlu
    M@GIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 346

bencede durumu tofaş müşteri hizmetlerine iletin. Marka imajını zedeliyor ayrıca insanların cüzdanlarında gözleri olan kurumların elinden servislerin alınması gerek.
    Bunun adı soygunculuktur başka bi şey degil.

29. Bu mesajı için 2 kişi M@GIC'ye teşekkür etti:

şahin üstünyer
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karaelmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34FT4381
    Edilen teşekkür: 40

Abi ben olsam sana o fiyatı cıkaranların yanina gider bir güzel sayardım laa 2000 tl yi bunlar 20tl mi sanıyo arababu mutlaka sorun cikartacak illa bişeyi bozulcak marka farketmiyo mercedes de bmw de wosvogende toyota da bu gibi sorunlar görüle bilir lakın sorunun da sorun olması cok can sıkıyo

Süan benimde klımanın bir sorunu var 1 2 3 ayarda calişmiyo 4 ayarda calişiyo sadece ama cok gürültülü calişiyo bagiriyo resmen acaba sorun nedir ?

zahir baba
    zahirbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 29

benimde buna benzer bi olay geldibaşıma
    ww cady aracım geri vites ile 1. vites karışıyordu vites yolları net değildi benden başkası kullanamıyordu.bende tamirciye gittim şanzıman inecek dedi. 3-4 gün yatacak diye kabul etmedim. sonra iş için tekirdağ merkeze geldim onlar mekanik dediler biraz kurcaladılar araba sadece 2ve 4 . vitese geçmeye başladı.sonra servise gittim şanzıman inmeden bişi diyemeyiz dediler sadece sökmesi 450 tl çıkan hasar ve toplama hariç. eğer masraf çok çıkarsa bende kabul etmezsem arabayı çekiciyle götürürmüşüm. bende kabul etmedim. başka tamirci başka şey bir diğeri başka bi sorun söyledi.tabi herbiri farklı uçuk rakamlar söyledi. bunlar kurcalarken ve bende seyrederken bişiler öğrendim. bi gün kendim sökmeye karar verdim. sokerken vites milinin kectiği contanın yıprandığını farkettim gittim kendim aldım çontayıbi tamircide 20 lirya değiştirdim sonra sorun geçti

servis ve diğer ustaların aklına uysak bi arabaa para verecektik artık arabamı tek bir yere gööstermiyorum 2-3 yere gösterip sööyledikleri sorun bana mantıklı gelir se tamir ediyorum
    Konu zahirbaba tarafından (17/08/2013 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.

Osman KOCA
    cezalandirici083454 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34GZ2403
    Edilen teşekkür: 18

Teşekkürler paylaşımın için. Güvenemiyorum bende servislere

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Usta değilde ustacıklar olunca memlekette hal bu oluyo geçmiş olsun....
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

muzaffer yavuz
    mywzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 23

aynı olayın degısıgı basuıma geldı klımanın cama ayaklara yuze yon veren tus bosa donuyordu servıs 270 tl sadece torpıdo sokulup arıza tespıt ucretı cıkardı kızdım yaptrmadım baya sure sonra aracı bakıma bıraktım ozel servıse orda derdımı anlattım benı elektrıkcıye yonlendırdı adam dıreksıyonun altına egıldı bı kapak soktu 30 sanıye surmedı bı baktım olmıs ordakı mandal gıbı bısey yerınden cıkmıs servıse kalsaydı yanmıstık

35. Bu mesaj için teşekkür edenler: