iyi akşamlar değerli forum üyeleri. Ne yapacağımı bilemediğim için buradan birinin bi bilgisi vardır bi yardımı olur diye sizlere danışmak istedim. Araca Lpg taktıralı 10 gün civarında oluyor. Arabada start stop kendine göre devrede ve devrede değil demeye başladı. Canı isterse aktif oluyor canı istemezse devre dışı yazıyor. Keşke sadece sorun bu olsa. Manisa- Ankara arası yoldayken hızım 90-100km den 10-20 ye düştüğünde ışıklarda yada sıkışık trafikte araba kendini kapatıyor istop ediyor.start stop terkrar çalıştırmak icin uğraşıyor 7-8 defa marşa basıyor ama almıyor. Bu sefer ben o trafikte kontagı kapatıp tekrar acıyorum marşa basıp devam ediyorum. bu yol boyunca 8-10 defa yaptı. ankarada götürdüm baktırdım fakat namussuz orda istop etmiyo. bi de bu istop etmesi araç lpg deyken oluyor. benzinde yavaslayınca istop etmiyor ama lpg ye cevirince tekrar her yavaşladıgında istop ediyor. çözemedim geri yola cıkıcam kafayı yicek durumdayım. Bilgisi olan varsa yada yardımcı olabilecek daha önceden böyle bişey yaşamış başına gelen biri yardımcı olursanız cok sevinirim. çok teşekkürler şimdiden