Alıntı kemalbodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım hiç dert etme canınıda sıkma .kronik city arızası servise götür arabamda kronik direksiyon arızası var diye söyle .bağlatsınlar sonra muhtemelen city arızası var diycekler.ve sana 2000tl gibi ücret karşılığında direksiyon kutusunu değiştireceklerini söyliycekler.sende bu benim hatam değil ücretsiz değiştirmek istiyorum diyceksin.onlar sorucak merkeze merkez yüzde ellesini karşılıyıp yüzde ellisini sana ödetmek istiycekler .sende müşteri hizmetlerini arayıp itirazlarda bulunucaksın.gerekirse mail atıcaksın 3 4 kez .bu süreç muhtemelen 1 hafta kadar sürücek durmadan sıkılmadan bastırıcaksın.en sonunda kendi hataları oldugu için yüzde yüz üzerinden ücretsiz değişimini yapıcaklar.Değişim yapılmadan önce akünün zayıf oldugunu değiştirmek zorunda olduklarını değiştirmezlerse garanti kapsamına girmiyeceğini söylüycekler.sen servisten sadece bir sıfır akü almış olucaksın boıl şans biraz hızlı yazdım arkadaşlar yazım hatalarım olabilir sadece yardımcı olmak istedim.herkeze kazasız belasız iyi sürüşler
Aracımın Garantisi Yok Ama . Garantisi olmayan Bir Aracın Masrafını Olduğu Gibi Servis Üstlenmez Heralde )

Şimdi Anlamadığım Durum Şu ;
Sorun Direksiyon Kutusundan mı ? Direksiyon Hidroliğinden mi ?
Herhangi Bir Arıza Işığıda Yok . Yanmıyor Yani