servisi aradım durumu anlattım akü bitmiştir çok yaşanıyor bu sorun dedi getirin aküsünü değiştirelim 185 tl dediler akünün markasını sordum kendi akümüz fiat akü fiatın akü ürettigini bilmiyordum sizce dışardamı değiştirmeliyim yoksa servistemi
Printable View
servisi aradım durumu anlattım akü bitmiştir çok yaşanıyor bu sorun dedi getirin aküsünü değiştirelim 185 tl dediler akünün markasını sordum kendi akümüz fiat akü fiatın akü ürettigini bilmiyordum sizce dışardamı değiştirmeliyim yoksa servistemi
Mutlu akü aldım şu an takılıyor 60 ampermiş 4 yıl garanti 130 tl ye aracın üzerindekiler ise 50 ampermiş bu daha iyi dediler umarım pişman olmam en azından 4 yıl aküye bir şey olursa alın değiştirin diyebilirim ...
Az önce benimde başıma geldi bu durum evin yakınından benzin aldım..marşa bastım motor çalışmadı 2.sinde çalıştı ama garip bi ses çıktı..eve gittim aracı park ettim.kontağı çevirdim sarı motor ışığı yanmıyodu..kapadım tekrar açtım orta konsol ışıkları gıttı son 3-5 kapatıp açınca vites - abs - hava yastığı herşey devre dışı ve arıza verdi.Şimdi kumanda bile çalışmıyor.Sabah servisle görüşücem umarım sadece aküdür.
geçenlerde benimde başıma geldi abs ,city direksiyon,airbag,vs bütün ikaz lambaları yandı kornam sinyallerim ve göstergeler çalışmadı o şekilde yaklaşık 5 km kadar gittim elektrikçi arkadaş agittim sonuç :akü kutup başı gevşekmiş onu sıktılar herşey düzeldi inş öyle bir şeydir
aynısı basıma geldı sıgorta kutusunu degıstırdım sınyal kolu arızalı demıslerdı sellektor yapınca takılı kalıyordu sıgorta kuutusu degısınce oda duzeldı 1150 tl dedıler ankaradan 300tl sıfır gıbı buldum