Serviste kapattırıldığında menüye ekstra bir bölüm ekleniyordu oradan açabilirsiniz. Fakat açarsanız menüdeki o bölüm gizleniyor ve kapatmak isterseniz tekrar servie gitmeniz gerekiyor bilginiz olsun
s.a arkadaşlar 2007 model fıre actıve aracım var aldığımda emnıyet sesı ıkazı kapalıydı ben bu sesı açtırmak yada açmak ıstıyorum fakat nasıl olacağını bılmıyorum yardımlarınızı bekliyorum tşk
Serviste kapattırıldığında menüye ekstra bir bölüm ekleniyordu oradan açabilirsiniz. Fakat açarsanız menüdeki o bölüm gizleniyor ve kapatmak isterseniz tekrar servie gitmeniz gerekiyor bilginiz olsun
menudekı ısmı ne acaba açmak
açtırıp aksesuarcıdan emiyet kemeri tokası alıp sadece onu takın. istediğiniz zaman aktif istediğinizde pasif yaparsınız
ISmileUDie
Acmak ıcın menude yazan nedır neye gırmem gerekıyor acmak ıcın
forumda kımse yokmu yardımcı olucak
Belt buzzer ingilizceyse menu
Sent my iPhone using
ıngılızce menü tsk sabh ılk ısım denemek olucak
İptal edilince tekrar açıtırmak için servise gitmek gerekmiyor mu??
bence hiç kurcalamayın bazen çok kısa sürelerde araca inip binmek gerekiyor kemer bağlamayınca hep bağırıyor böyle durumlarda da sağ kemeri takmak durumunda kalıyorum. menüden sesi kapalı kalsın ama siz kemerinizi bağlayın. tabi seçim sizin.
Bendede farklı bir sorun var.Sürücü bölümü ikaz veriyor,ama yan taraf(Yolcu)bölümü uyarı vermiyor(2010 1.3 Evo Active)..
Belt buzzer die menüde birşey yok
Benım her 2 taraftada yok 2. El olarak aldım aracı heralde servıste kapattırılmıs ses ama forumdakı arkadaslar servıste kapatıldıgında yol bılgısayarında menu tusunda belt buzzer dıe bır menu daha gelıyormus fakat bende oda yok
Hocam ben serviste kapattirinca belt buzzer geldi menuye. Onceki puntomda benden once kullanan arkadaş elektrikciye bi duzenek yaptirarak kapattirmis. Sen de bi bak varmi ekstradan disinda kablo falan. Eger varsa sokersin calisir.
Sent my iPhone using
yarın ılk ısım bakmak olucak bu kablo nerde tam olarak belt buzzer yok benım menüde cunku
Emniyet kemerinin girdigi yerde koltugun altina dogru gidiyor.
Sent my iPhone using
evet koltuğun altına gıden kablolar gormustum sanırsam 2 tane yanlış hatırlamıyorsam
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri