geçmiş olsun kardeş.Cana geleceğine mala gelsin ...Bende yazın kaza yapmıştım aracım hyundaı dı pert oldu ama hayırlara vesıle oldu hem punto evo ıle tanıstım hemde sızlerı tanıdım...
Printable View
geçmiş olsun kardeş.Cana geleceğine mala gelsin ...Bende yazın kaza yapmıştım aracım hyundaı dı pert oldu ama hayırlara vesıle oldu hem punto evo ıle tanıstım hemde sızlerı tanıdım...
çok geçmiş olsun Allah sizi korumuş tali yoldan böyle dengesiz çıkanlara çok dikkat etmek gerek ama ne kadar dikkat etsende oluyor bu arada airbag lerin açması konusunda punto ya eleştiriler vardı bazı arkadaşlar umarım okumuşlardır.
geçmiş olsun kardeşim şükür sana bir şey olmamış.
Geçmiş olsun...
bende 4 gün önce lineamla çarpıştım kafadan kemerin baskını insan göğsünde çok ama çok feci hissedior sizi çok iyi anlıyorpum bende çok korktum çok çok geçmiş olsun cana gelmesin
Geçmiş olsun. Allah beterlerinden korusun..
2 ile MT11i cihazımdan gönderildi
geçmiş olsun..
Geçmiş olsun dün akşam sizin kazanızı son anda gördüm arkadışımın arabasında gidiyordum duramadım allahtan vurdugunuz şey kontraplaktı sert bir zemin değildi tekrar geçmiş olsun.
Hepimize gecmis olsun ben hizli kullanan pis bi sofordum allah cezami verdi sonunda;)
Neyseki saglam indim arabadan akillandim artik
arkadaşım çok geçmiş olsun size birşey olmamış gerisi teferruat canınız sağolsun hallolur
hepinize geçmiş olsun arkadaşlar Allah beterinden saklasın hepimizi
çok geçmiş olsun.allah korusun.