Şanzuman yağı nerede 40 TL? Bizim araçların şanzumanı ucuz şahinlere konulan 85w95 yağ ile değil 75w85 yağ ile doludur ve litresi 35-40 TL
Printable View
hocam bu -lık işi değil. sen neddin araca öyle.
Ustaya hemen giydirmis herkezde arabada liftin altinda berabermiydiniz? Yansanayi parcayla araba toplamak is degilki..
Viraj demiri,sanzuman orta govde neden degisiyor, araba alttan darbemi aldi? Tum kulaklar kopukmu? Lifte kalktiginda baksaydiniz keske gozle hasar gozukebilir...
Parcacidan ayni parcalari daha ucuza alip disarda bir yerde yaptirabilirsiniz daha uygun iscilikle.. Tabi liftte bir bakmak lazim...
o parayı ona harcıycagına bırakda araba sarkı soylemeye dewam etsın hocam :)
ben bravoda ön takım sesi keseceğim diye bir dünya masraf yaptım, amortisörleri, takozları, rotları, rot başlarını, z rotları vs vs değiştirdim ama sesten kurtulamadım. taaki bir gün başka bir arkadaşın arabasını bırakmak için beraber gittiğimiz serviste lafı gçip de usta benim arabayı lifte kaldırana kadar... adam bir parça lastiği kesip sıkıştırdı ve şak diye ses kesildi.. meğer viraj demiriymiş.... onu değiştirince iş çözüldü ki sanırım 500-600 lira civarında resmi fiyatı var, ben parçacıdan 350 tl civarına almıştım. aslında ses yapan viraj demiri plastik burçları.. maamfih bravoda değişebilir yapılmadığı için tüm parçayı almak gerekiyor. şuraya bağlayacağım: punto için de benzer sorunlardan şikayet edenler var. bunun için poliüretan malzemeden özel burçlar yapılmış, burada var... viraj demirini değiştirmek yerine belki bunları getirtip monte ederek sorununuzu çözersiniz....